Ziemeļīrijā mirusi sieviete, kurai £27 miljonu laimests loterijā nesa "tikai postu"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Mārgareta Lorija
Mārgareta Lorija Foto: PACEMAKER BELFAST

Savās mājās Ziemeļīrijā mirusi atrasta Mārgareta Lorija, kura 2013.gadā "EuroMillions" loterijā laimēja 27 miljonus sterliņu mārciņu (31,6 miljonus eiro), taču sacīja, ka lielais vinnests viņai nesis "tikai postu", vēsta portāls "Insider".

56 gadus vecās sievietes līķis tika atrasts 2.septembrī. "Tiks veikta autopsija, taču patlaban nāve netiek uzskatīta par aizdomīgu," laikrakstam "The Irish Times" apliecināja policija.

Lorija bija bezdarbniece un iztika no pavisam neliela pabalsta. Laimīgo loterijas biļeti viņa iegādājās, drukājot dokumentus, kas bija nepieciešami darba meklējumos. Viņa kļuva par Ziemeļīrijas visu laiku lielākā laimesta ieguvēju.

Taču pēc vinnesta iegūšanas Lorija cīnījās ar garīgās veselības problēmām. "Nauda man nesusi tikai postu," viņa 2019.gadā stāstīja medijiem. "Tā sagrāva manu dzīvi. Sešus gadus tā esmu dzīvojusi. Neesmu reliģioza, taču, ja pastāv elle, tad es tur esmu bijusi."

"Kāda jēga no 27 miljoniem mārciņu, ja tāpat esmu vientuļa. Tie mani nevar padarīt laimīgu. Tie var tikai dot man prieku, kad visi citi ir laimīgi, un līdz šim visi ir bijuši absolūtā sajūsmā," viņa piebilda.

Lorija nebija precējusies un viņai nebija bērnu. "The Irish Times" ziņo, ka vismaz puse laimesta esot tikusi ziedota labdarībai, radiem, draugiem un kaimiņiem.

2015.gadā Lorija tika notiesāta par uzbrukumu taksistam, esot alkohola reibumā. Viņai tika piespriestas 150 sabiedrisko darbu stundas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu