Liepājā līdz šim karantīna bija noteikta 217 skolēniem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

Šajā mācību gadā Liepājā karantīna bija noteikta kopumā 11 klasēm sešās skolās, informēja pilsētas domes pārstāve Zita Lazdāne. Kādā pirmsskolas izglītības iestādē karantīna noteikta vienai grupiņai, kurā ir 17 bērni.

Līdz šim karantīna Covid-19 dēļ bija noteikta 11 klasēm sešās izglītības iestādēs, un tie kopumā ir 217 bērni. Trīs klases karantīnu jau beigušas, astoņās klasēs tā vēl turpinās.

Individuāli karantīnā ir 37 bērni, tai skaitā septiņi bērni pirmsskolas izglītības iestādēs. Lazdāne uzsvēra, ka viņiem noteikts Covid-19 sasirgušā kontaktpersonas statuss nesaistīti ar izglītības iestādi.

Tāpat karantīnā ir 14 pedagogi.

Kopumā no mācību gada sākuma Liepājā konstatēti 18 ar Covid-19 inficēti izglītojamie, viens pirmsskolas izglītības iestādes darbinieks un viens pirmsskolas tehniskais darbinieks.

Jau ziņots, ka pašlaik Covid-19 dēļ karantīnā esošo klašu skaits Rīgā sasniedzis 157.

Saslimušo vidū ir gan iestāžu darbinieki, tostarp pedagogi, gan arī skolēni. Vilde piebilda, ka dati attiecībā uz Covid-19 izplatību mainās katru dienu.

Pašlaik attālinātās mācības noteiktas 62 skolās un trīs pirmsskolas izglītības iestādēs. Tostarp karantīna noteikta 157 klašu grupām un septiņām pirmsskolu grupām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu