Balvu iedzīvotāja atsaukusi pieteikumu par badastreiku pie novada domes

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Balvu novada dome
Balvu novada dome Foto: Ekrānzuņēmums

Balvu iedzīvotāja tomēr atsaukusi pieteikumu par badastreiku pie novada domes, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Badastreiku bija plānots sākt pirmdienas rītā. Taču iedzīvotāja savu pieteikumu no rīta ir atsaukusi un protesta akcija nenotiek.

Jau ziņots, ka badastreiku iedzīvotāja pieteikusi, pārmetot pašvaldībai neiesaistīšanos viņas problēmsituācijas risināšanā.

Protesta akcijas pieteicēja apgalvoja, ka kaimiņiene patvaļīgi viņas īpašumā Vectilžas pagastā izbērusi būvgružus un citus materiālus, lai varētu izmantot īpašumu piebraukšanai savam īpašumam. Neesot skaidra arī būvgružu izcelsme.

Darbības veiktas pagājušajā gadā, un badastreika pieteicēja esot vērsusies gan novada Pašvaldības policijā, gan Valsts vides dienestā (VVD) un citās iestādēs, taču risinājums problēmsituācijai nav rasts. Iedzīvotāja apgalvoja, ka, piemēram, VVD pārbaudē secinājis, ka notikusi ceļa labošana. "Kā var būt ceļa labošana, ja tāda ceļa nemaz nav, tā ir iebraukta sliede," sacīja viņa.

Uz sūdzībām neesot reaģējusi arī Valsts policija un novada Pašvaldības policija. Īpašumu apsekojusi arī pašvaldības Būvvalde. "Arī pašvaldība ir pie vainas," aģentūrai LETA teica iedzīvotāja.

Viņa arī informēja, ka pašlaik situācijas risināšanā kaimiņiene ir iesaistījusi arī tiesu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu