Meklē šoferi, kurš Brasā notrieca riteņbraucēju (18)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Policistiem nepieciešama aculiecinieku palīdzība kāda smaga ceļu satiksmes negadījuma izmeklēšanā. Naktī uz otrdienu Brasā, Miera ielā, kāds pārgalvīgs “Toyota” vadītājs izraisījis nopietnu avāriju, notriecot riteņbraucēju, un ar kaucošām riepām aizlaidies no notikuma vietas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Izbrauciens ar velosipēdiem pa Brasas apkaimi kādam pārim beidzās pavisam citādi, nekā bija plānots. Vakarā, īsi pirms plkst. 22.00, pa gājēju pāreju šķērsojot Miera ielu pie 90. nama, riteņbraucēji pat nenojauta, ka tikai acumirkli vēlāk vakars izvērtīsies dramatiskā trillerī.

Vieglā automašīna, kas, kā vēlāk noskaidrojās, ir ”Toyota Corolla”, uztriecās ceļa zīmes stabam, to “nonesot”, un tālāk jau sadūrās ar riteņbraucēju, kādu gados jaunu sievieti. Avārijai tipisko skaļo troksni dzirdēja visi, kuri tobrīd atradās tuvumā.

Operatīvajiem dienestiem ierodoties, vainīgais ar visu spēkratu jau bija aizbraucis, nozieguma vietā nejauši atstājot izmeklēšanai visai noderīgu pierādījumu – automašīnas valsts reģistrācijas numuru.

Mediķi ziņo, ka cietusī ar dažādām traumām stabilā stāvoklī tika nogādāta slimnīcā un pēc sākotnējās apskates stāvoklis nebija vērtējams kā smags.

Nedaudz vēlāk likumsargi atrada aizmukušā šofera automašīnu. Valsts policija aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot uz tālruni 67219847 vai 110.

Plašāk skaties "Degpunkta" sižetā

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu