Augšdaugavas novada Naujenē izcēlies ugunsgrēks saimniecības ēkā ar 300 siena ruļļiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Oscomet/Shutterstock

Aizvadītajā naktī Augšdaugavas novada Naujenes pagastā kādā saimniecībā aizdegusies saimniecības ēka ar 300 siena ruļļiem, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Aizvadītajā naktī VUGD saņēma izsaukumu Naujenes pagastā, kur ar atklātu liesmu dega saimniecības ēka 1000 kvadrātmetru platībā, turklāt ēkā atradās aptuveni 300 siena ruļļu. Pēc aptuveni piecām stundām šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts, un patlaban dzēšana turpinās.

Notikuma vietā strādā 22 ugunsdzēsēji, izmantojot sešas autocisternas un ūdensvedēju. Ūdens dzēšanai tiek nodrošināts ar pievešanu, un dzēšanas darbos iesaistīta arī saimniecības traktortehnika.

Aizvadītajā naktī glābēji steidzās uz izsaukumu Skodas ielā Rīgā, kur dega šķūņi, garāža un pārvietojamie konteineri 155 kvadrātmetru platībā. Pēc vairākām stundām šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 46 izsaukumus: 15 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 19 - uz glābšanas darbiem, bet 12 izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu