Ledusskapis un saldētava. Nelielai virtuvei ieteicams izvēlēties mazu ledusskapi, piemēram, tādu, kam pietiek vietas zem letes, lai iegūtu vairāk brīvas vietas uz darba virsmas. Izmantojot iebūvēto ledusskapi ar saldētavu, kas paslēpts aiz tāda pat stila durvīm, kā virtuves skapīšiem, var iegūt vienotu interjera koptēlu. Lai ietaupītu enerģiju, ledusskapi un saldētavu nevajadzētu likt blakus cepeškrāsnij. Atsevišķu saldētavu var glabāt pagrabā vai noliktavas telpā.
Plīts virsma. Ja vienlaikus negatavo vairākus ēdienus, pietiek ar plīts virsmu, kurai ir tikai divas ēdienu gatavošanas zonas, vai pat ar pārnēsājamo indukcijas plīti. To ir viegli pārvietot, un, kad to nelieto, var nolikt malā, atbrīvojot vietu citām darbībām.
Tvaika nosūcējs. Izvēloties tvaika nosūcēju, īpaši jāizvērtē tā jauda un izmērs. Lai tvaika nosūcējs pareizi darbotos, tam ir jābūt vismaz plīts virsmas platumā.
Cepeškrāsns. Iebūvēto cepeškrāsni nebūt nav jāliek zem plīts virsmas. Ērtā augstumā to var likt arī augstajā skapī – blakus plīts virsmai, nevis zem tās. Tādējādi cepeškrāsni un plīti vienlaicīgi var izmantot divi cilvēki.
Trauku mazgājamā mašīna. Trauku mazgājamo mašīnu var iebūvēt virtuves skapītī vai novietot uz grīdas zem darba virsmas, taču mazu trauku mazgājamo mašīnu var novietot arī uz letes. Lai trauku mazgājamo mašīnu būtu ērtāk lietot un lai uz grīdas būtu mazāk šļakatu, to vēlams likt blakus izlietnei.