Daniels Kreigs nosauc, viņaprāt, vislabāko Džeimsa Bonda auto

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Daniels Kreigs
Daniels Kreigs Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kinoteātros nonākot jaunajai Džeimsa Bonda filmai "Nav laika mirt", Daniels Kreigs ir veicis dažus ar reklāmu un filmas promotēšanu saistītus darbus. Galveno lomu atveidotājiem vienkārši ir jāsamierinās, ka ar filmēšanas beigām un filmas pirmizrādi nekas nebeidzas.

Lūk, vienā no jaunākajām intervijām, ko Džeimsa Bonda lomas atveidotājs, aktieris Daniels Kreigs (viņam šī bija pēdējā iejušanās slepenā aģenta 007 tēlā) sniedza britu izdevumam GQ, viņš atbildēja uz visdažādākajiem jautājumiem par Bonda lomu, tai skaitā par gūtajām traumām, mīļākajiem Q gadžetiem u.c. Turklāt ne tikai par jaunāko filmu "Nav laika mirt", bet arī agrākajiem darbiem, kad Kreigs bija skatītājs. 

Zemāk pievienotajā intervijas video, apmēram vidū, Kreigam tika uzdots jautājums: "Kura bija jūsu mīļākā automašīna, kurā filmējāties?" Viņš atbildēja bez minstināšanās, ka tas ir DB5.

1964. gada Aston Martin DB5, kuru Džeimsa Bonda atveidotājs Šons Konerijs izmantoja filmās Goldfinger un Thunderball
1964. gada Aston Martin DB5, kuru Džeimsa Bonda atveidotājs Šons Konerijs izmantoja filmās Goldfinger un Thunderball Foto: AP/Scanpix

"DB5. Tas ir viens no skaistākajiem automobiļiem, kāds jebkad ražots. Esmu braucis ar DB5 un citiem šīs markas [Aston Martin] automobiļiem, un tās nelūst tik bieži, bet tā īstā mašīna noteikti ir DB5," saka Kreigs.

Citas automašīnas, kurās Daniels Kreigs ir filmējies, spēlējot Džeimsu Bondu, pēdējo 15 gadu laikā ir Aston Martin DB10, Aston Martin DB5 un Ford Mondeo.

No visām automašīnām, kurās Daniels ir braucis kā Džeimss Bonds, mums būtu jāpiekrīt viņa izvēlei un jāsaka, ka DB5 ir bijis labākais.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu