Valkā un Aucē notiks izbraukuma vakcinācija pret Covid-19 (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Sieviete ar velosipēdu Aucē.
Sieviete ar velosipēdu Aucē. Foto: Evija Trifanova/LETA

Svētdien Valkā un Aucē notiks izbraukuma vakcinācija pret Covid-19, informēja Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļā.

Izbraukuma vakcinācijas pret Covid-19 notiek, lai nodrošinātu vakcinācijas pakalpojumu pēc iespējas tuvāk cilvēku ikdienas gaitām. Izbraukuma vakcinācija rudens periodā tiek realizēta galvenokārt apdzīvotās vietās, kurās ir zemi vakcinācijas pret Covid-19 aptveres rādītāji un iedzīvotājiem jāmēro pietiekami liels attālums līdz ģimenes ārsta praksei vai vakcinācijas punktiem.

Izbraukuma vakcinācija notiek bez iepriekšējā pieraksta, tās organizēšanā iesaistās pašvaldības un vakcinācijas pakalpojumu sniedzēji. Izbraukuma vakcinācijā tiks vakcinēts ar "Pfizer"/"BioNTech" un "Johnson&Johnson" vakcīnām.

Valkas kultūras namā poti varēs saņemt no plkst.12 līdz 16, bet Auces kultūras namā - no plkst.10 līdz 15.

Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments, potēšanas pase. Vēlams ierasties tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu.

Pusaudžiem no 12 līdz 13 gadiem vakcinācijas laikā nepieciešama likumiskā pārstāvja klātbūtne. Likumiskajam pārstāvim jāņem līdzi pase vai personas apliecība, kā arī apliecinošs dokuments par bērnu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu