Daugavpilī aiztur vīrieti par dažādu narkotisko un psihotropo vielu glabāšanu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Daugavpilī aizturēts iepriekš sodīts vīrietis, pie kura atrastas dažādas narkotiskās un psihotropās vielas, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Policijas darbinieki, realizējot operatīvo informāciju, Daugavpilī uz ielas aizturēja 1966.gadā dzimušu vīrieti, pie kura tika atrastas narkotiskās un psihotropās vielas. Kopumā tika izņemtas aptuveni 60 tabletes, kas, visdrīzāk, ir "Subutex" un "Clonazepam", 12 grami zaļganbrūnas augu izcelsmes vielas, kas, visdrīzāk, ir marihuāna, kā arī četri grami amfetamīna.

Tāpat, veicot kratīšanu personas lietošanā esošajā transportlīdzeklī, tika atrasti vēl četri grami narkotisko vielu. Policijā pieļauj, ka tas ir amfetamīns.

Lai noteiktu precīzu konfiscēto vielu daudzumu un sastāvu, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

Vīrietis nekavējoties tika aizturēts. Kursīte skaidro, ka aizturētais jau iepriekš vairākkārt ir sodīts par analoģiskiem noziegumiem un atbrīvojies no ieslodzījuma vietas jūnijā.

Vīrietim draud kriminālatbildība saskaņā ar Krimināllikuma 253.panta 1.daļu par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu bez nolūka tās realizēt. Par to soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu