Autobraucējs sānslīdē notriec divus pensionārus (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Aizvadītajā sestdienā Bauskā kāds BMW vadītājs sānslīdē notriecis divus pensionārus, kuri ar nopietnām traumām nonākuši slimnīcā. Viņi pa Salātu ielu gāja tirgus virzienā, kad pārgalvīgais šoferis bija nolēmis izklaidēties.

Negadījums notika ap plkst. 12.00 Salātu ielā, kad divi vecāka gadagājuma cilvēki šķērsoja gājēju pāreju un virzījās uz tirgus pusi. Tieši tajā brīdī aiz stūra lielā ātrumā iznira kāds BMW, kas sāka braukt sānslīdē.

TV3 raidījuma Degunktā sastaptā vietējā iedzīvotāja stāsta, ka dzirdējusi trieciena skaņas, kad automašīna atsitās un salocīja ceļazīmi, taču metāla caurule nebija vienīgā, kas cieta negadījumā.

71 gadu vecais vīrietis no trieciena tika aizsviests pāris metrus tālāk un piezemējās pie apbedīšanas biroja durvīm. 69 gadus vecā sieviete gulēja zālājā nedaudz tuvāk sadauzītajam spēkratam.

"Vīrietim varēja redzēt, ka abas rokas bija lauztas, nopietna galvas trauma. Brūce esot bijusi vismaz desmit centimetru liela. Iedeva viņam segas un sasedza," stāsta aculieciniece.

Tikmēr Salātu ielas iedzīvotājs Aleksandrs norāda, ka šādi pārgalvīgie braucēji konkrētajā vietā nav retums, jo līkums mudina uz pārgalvīgām darbībām.

BMW vadītājs izrādījās 19 gadu vecs jaunietis un brauca ar derīgu vadītāja apliecību. Policija saka, ka nekas neliecināja par neadekvātu stāvokli pie stūres vai alkohola klātbūtni organismā.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu