Trešdien uz ceļiem viens bojāgājušais

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Aizvadītajā diennaktī Vidzemē ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā velosipēdists, liecina Valsts policijas (VP) apkopotā informācija.

Kā informē VP Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne, 27.oktobrī plkst.7.40 Rūjienā, Pērnavas ielā, kādas sievietes vadītā automašīna "Volvo" saskrējās ar velosipēda vadītāju. Velosipēdiste no gūtajām traumām mira medicīnas iestādē.

Policijā sākts kriminālprocess, tiek skaidroti negadījuma apstākļi, norāda Vaskāne.

Kopumā Latvijā reģistrēti 97 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki, no tiem divi gājēji un trīs velosipēdisti, bet viens gājis bojā.

Rīgas reģionā cietuši pieci cilvēki, no tiem viens gājējs un divi velosipēdisti, Zemgalē trīs, Latgalē divi, no tiem viens gājējs, bet Vidzemē un Kurzemē katrā pa vienam.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 55 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - deviņi, Vidzemē seši, Kurzemē 13, bet Latgalē 14 avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Tāpat diennakts laikā uz Latvijas ceļiem aizturēti trīs autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas.

Pagājušā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 165 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un vienu par agresīvu braukšanu.

Kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 380 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu