Šūmahers reiz pats esot stūrējis taksometru, lai nenokavētu lidmašīnu (9)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Mihaēls Šūmahers
Mihaēls Šūmahers Foto: Reuters/ScanPix

2007. gadā Mihaēls Šūmahers ar ģimeni bija devies atpūtā uz Bavāriju, lai tur cita starpā saņemtu arī savu jauno mīluli - Austrālijas aitu suni Edu. Kad atvaļinājuma prieki bija beigušies, Šūmahers pēkšņi atskārta, ka var nepaspēt uz lidmašīnu, tādēļ izsauca taksometru un tā vadītāju palūdza iejusties pasažiera lomā, kamēr pats ķērās pie stūres rata.

Dažādi ārvalstu mediji, tai skaitā arī aģentūra Reuters, vēstīja, ka Šūmahers ar savas ģimenes locekļiem bija Gehilces ciematā netālu no Koburgas, kad aptvēra misēkli ar laika aprēķinu. Viņš nolīga taksometru un tā vadītājam pieklājīgi pavēlēja pārsēsties pasažiera sēdeklī. 

Nav precīzas informācijas, cik ātri Mihaēls viņa ģimenes locekļi, jaunais suns un izbrīnītais taksists brauca uz lidostu, tomēr

Reuters lēš, ka leģendārais Formula 1 pilots saviem septiņiem pasaules čempiona tituliem var pieskaitīt arī ātrākā taksometra vadītāja titulu.

Franču filmas Taxi fani šim pieņēmumam gan diez vai gribēs piekrist, bet tas lai paliek viņu ziņā. 

Lai kā, lidostā visi nokļuva sveiki un veseli, un laikā, turklāt autosportists esot iedevis taksistam arī 100 eiro dzeramnaudu par pārdzīvojumiem. Tāpat tiek ziņots, ka vēlāk policija meklēja Mihaēlu un taksometra vadītāju, lai precizētu notikušā detaļas un vai abu rīcība bijusi likumīga, taču izmeklēšana jebkurā gadījumā abiem bija bez paliekošām sekām.

Pēc šī neparastā atgadījuma taksometra vadītājs Tunsers Jilmazs runāja ar vietējo laikrakstu un pastāstīja, ka tā bijusi viņa mūža labākā pieredze un ka viņš nekad nav redzējis tādu apdzīšanu.

"Dīvaini jau bija tas, ka es biju pasažieris, bet tas, ka Šūmis bija vadītājs, tas ir patiesi neticami!" sacīja taksometra vadītājs. "Viņš pagriezienos brauca ar pilnu gāzi un dažas apdzīšanas veica neiespējamās vietās."

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu