Adele panāk, ka "Spotify" noņem "shuffle" funkciju albumiem (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Adele
Adele Foto: Sony

Britu dziedātāja un dziesmu autore Adele panākusi izmaiņas mūzikas straumēšanas giganta "Spotify" darbības principos - turpmāk albuma dziesmām nevarēs mainīt secību ar opciju "shuffle" ("jaukta secība") - albums jāklausās no sākuma līdz beigām. 

Atgādinām, ka ilgi gaidītais britu dziedātājas jaunākais albums "30" klajā nāca piektdien, 19. novembrī. Albums pirmajā nedēļā Lielbritānijā pārdots 800 000 vienību, liecina "Official Charts Company".

"Mēs neradām dziesmu albumus, lai iecerēto secību, domu kāds sajauktu bez nepieciešamības,"

viņa rakstīja savā "Twitter" kontā. "Mūsu māksla pavēsta stāstu, un stāsts jāklausās no sākuma līdz beigām. Paldies "Spotify", ka ieklausījāties!"

Mūzikas straumēšanas servisa pārstāvji savukārt atbildējuši, ka Adele nav pirmā, kas to ierosināja, taču tieši viņas jaunais albums ir bijis labs grūdiens, lai šo ieceri īstenotu.

Jaunā albuma producenti ir Gregs Kērstins (Greg Kurstin), Makss Mārtins (Max Martin), Shellback, Tobiass Džeso jaunākais, Inflo un Ludvigs Goransons (Ludwig Göransson). Kritiķi albumu "30" uzskata par vislabāko Adeles izdevumu līdz šim. Žurnāls “Rolling Stone” tam piešķīris augstāko novērtējumu ar komentāru: “Adele nekad nav skanējusi tik spēcīgi.” Izdevums “Variety” piekrīt – viņi to apraksta kā “bagātīgāko un aizraujošāko dziedātājas darbu”. Žurnāls “Clash” nosaucis Adeles jaunāko albumu par “viņas personīgo un māksliniecisko triumfu”.

Albums “30” seko Adeles albumam “25”, kuru izdeva 2015. gada novembrī.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu