Uz lielā ekrāna viena no gada kino sensācijām "Guči nams"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Guči nams"
"Guči nams" Foto: outnow.ch

25. novembrī plkst. 18 kinoteātrī "Splendid Palace" notiks režisora un producenta Ridlija Skota jaunās filmas "Guči nams" ("House of Gucci") pirmizrāde. Tas ir stāsts par ambīcijām, nodevību un modes aizkulisēm.

Uz lielajiem ekrāniem iznāk viena no gaidītākajām filmām “Guči nams” - patiess stāsts par modes industrijā ietekmīgās itāļu ģimenes ceļu pretim slavai, naudai, atriebībai un noziegumam.

Foto: "Guči nams" sarkanais paklājs.

Izsmalcināti stilizētās filmas darbība aptver "Guči" impērijas trīs gadu desmitus un vienā filmā apvieno zvaigžņotu aktieru ansambli: Lēdija Gāga, Adams Draivers, Als Pačīno, Džareds Leto, Džeremijs Airons, Selma Haieka, Džeks Hjūstons.

"Tas ir gandrīz tā, it kā visi dalībnieki būtu dažādi mūzikas instrumenti," par darbu filmā teikusi Lēdija Gāga. "Kā orķestrī, te ir viss, sākot no bungām līdz basam, no pūšaminstrumentiem līdz stīgām. Tā kā mēs visi esam tik dažādi kā aktieri, Ridlijs Skots ir tas, kurš diriģē visu šo dažādo orķestra elementu simfoniju."

Foto: Kadri no filmas "Guči nams".

Holivudas klasiķis režisors Ridlijs Skots (83) ir viens no tiem, kurš veidojis Holivudas kino notikumu vēsturi, uzņēmis vairāk nekā 40 filmu, sākot ar fantāzijas kino klasiku “Svešie” (1978) un futūristisko “Pa asmeni skrejošais” (1982), līdz vēsturiskajam eposam “Gladiators” (2000), kas satricināja gan ar specefektiem, gan vērienīgām vēsturiskām cīņu ainu restaurācijām. 

Patrīcija Redžiani (Lady Gaga), jauniete no zemām aprindām, apprecas ar slavenās modes impērijas “Guči” dibinātāja mazdēlu Mauricio Redžiani (Adams Draivers). Pēc izdevīgām laulībām pāris pamazām tiecas pārņemt kontroli pār dzimtas biznesu.

Filmas scenārijs veidots, balstoties uz 2001. gadā izdoto grāmatu “Guči nams: sensacionāls stāsts par slepkavību, ārprātu, greznību un alkatību”.

Lēdija Gāga filmā "Guči nams"
Lēdija Gāga filmā "Guči nams" Foto: outnow.ch

Bagāto un vareno dinastiju skandāli un ciešanas vienmēr ir saistījuši publikas interesi. “Tā bija aizraujoša ģimenes vēsture. “Guči” modes industrija līdzinājās karalistei. Ģimene to radīja un arī sagrāva. Kā tas varētu nebūt interesanti?" komentējis režisors Ridlijs Skots. Par galvenās lomas atveidotāju nav bijis šaubu, Lēdijas Gāgas kino dotības viņš novērtējis pēc filmas “Zvaigzne ir dzimusi” (Star is Born) noskatīšanās.

"Viņa ir īsts radošuma dzinējspēks," piebildis režisors.

Filma ir šokējošs, bet patiesos notikumos balstīts stāsts par modes impērijas slēpto pusi uz finansiālas izšķērdības fona. Bagāto un vareno dinastiju skandāli un ciešanas ir lielisks materiāls filmai, kurā netrūkst intrigas un arī humora.

Filmas reklāmas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu