Jānis Jirgensons ir mūsdienu Karlsons, kurš dzīvo uz jumtiem. Bez propellera, bet ar kārtīgu alpīnisma inventāru. Jānis ir viens no tiem bezbailīgajiem, kas ziemā tīra ne tikai sniegu no jumtiem, bet arī uzliek lampiņu virtenes. Viņš ir industriālais alpīnists, padomdevējs volejbolā, kā arī slavenā šefpavāra Gordona Remzija recepšu fans.

Jānis Jirgensons ir mūsdienu Karlsons, kurš dzīvo uz jumtiem. Bez propellera, bet ar kārtīgu alpīnisma inventāru. Jānis ir viens no tiem bezbailīgajiem, kas ziemā tīra ne tikai sniegu no jumtiem, bet arī uzliek skaistās lampiņu virtenes. Viņš ir industriālais alpīnists, padomdevējs volejbolā, kā arī slavenā šefpavāra Gordona Remzija recepšu fans.

Ar jokiem viņš ir uz tu - gluži kā slavenais grāmatas tēls, un to man piekodina arī Jāņa draugi. Turklāt arī saldumi viņam labprāt iet pie sirds, jo pats reiz konditorejā cepis kūkas. Kūku cepšanai viņš teicis ardievas, jo pievērsies kam nopietnākam - industriālajam alpīnismam. Tagad viņš staigā pa māju jumtiem, sakabēs šūpojas vairākus metrus virs zemes, labo ēku fasādes un tīra logus, kā arī jūrā labo vēja turbīnas. Taču ziemā viņš šķipelē sniegu no māju jumtiem un karina lampiņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X