Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

5 padomi, kā izvēlēties vispiemērotāko seksa rotaļlietu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: FUN FACTORY GmbH

Kaut gan seksa rotaļlietas nespēj maģiskā veidā glābt attiecības un risināt konfliktus, tomēr pareizi piemeklēts vibrators, vaginālās bumbiņas vai anālais stimulators var lieti noderēt dzimumdzīves kvalitātes uzlabošanai. Jebkura intīmprece ir palīgs, lai seksa rotaļas būtu komfortablākas, interesantākas un patīkamākas gan ar partneri, gan gūstot baudu vienatnē.

Lūk, pieci padomi, lai tu neapjuktu plašajā piedāvājumā un spētu nekļūdīgi izvēlēties vispiemērotāko seksa rotaļlietu

1. Noformulē iemeslu, kāpēc vēlies iegādāties seksa rotaļlietu

Ir brīnišķīgi un pilnīgi pamatoti iemesli, kas rada vēlmi vai vajadzību pēc kāda papildinājuma guļamistabā (un arī ne tikai guļamistabā!). Tomēr bieži vien cilvēki vēlas, lai seksa rotaļlieta atrisina kādu samilzušu attiecību vai veselības problēmu, kas ir saistīta ne tikai ar seksualitātes jautājumu. Ja attiecībās ir nesaskaņas komunikācijas līmenī vai pavisam dažādi skatījumi uz seksualitāti un pat dzīvesveidu kopumā, tad rotaļlieta nebūs nekāds situācijas uzlabotājs.

Visveiksmīgākais un veselīgākais iemesls seksa rotaļlietas iegādei ir vēlme uzlabot intīmās dzīves kvalitāti, piedzīvot jaunas sajūtas un sasniegt vēl nebijušus baudas apvāršņus. Partnerattiecību kontekstā visām iesaistītajām pusēm jābūt ar vienlīdz pozitīvu un ieinteresētu attieksmi pret jauno mantiņu.

Rotaļlietas izmantošanu nekad nevajadzētu uzspiest vai pieprasīt. Ja kāda no pusēm nav ar mieru izmantot konkrēto rīku, tad tā pielietošana piespiedu kārtā ir definējama kā vardarbība.

Īpaši uzmanīgiem jābūt, ja ir vēlme pasniegt šādu intīmu dāvanu kā pārsteigumu. Ir diezgan liels risks, ka pārsteigums var būt arī negatīvs, ja iepriekš ar partneri nav atrunāta abu attieksme pret konkrēto jauno palīgrīku. Ir gadījumi, kad uzdāvināto seksa rotaļlietu partneris var uztvert kā aizvainojumu, pārmetumu vai vienkārši izvirtību, - ja viņam ir īpaši konservatīvi uzskati. Pat tad, ja konceptuāli abi partneri atbalsta ideju, ne vienmēr ir viegli vienpusēji veikt izvēli no plašā piedāvājuma klāsta, jo ideālā scenārijā abiem partneriem ir jāpiedalās mantiņas izvēlē ar savām unikālajām prasībām pret rotaļlietas parametriem: izmēru, materiālu, veidolu, funkcionalitāti utml.

2. Izdomā, kādas sajūtas ir vēlme paspilgtināt vai tieši otrādi – mazināt

Intīmpreču industrija ir izaugusi īpaši plaša, un piedāvājumā var atrast rotaļlietas katrai gaumei un vajadzībai. Protams, ir grūti iztēloties sajūtas, kādas varēs izbaudīt, liekot lietā konkrēto mantiņu, tomēr ir iespējams balstīties uz esošo pieredzi. Piemēram, paanalizējot dzīves laikā piedzīvotos dzimumaktus un citas intīmās rotaļas, bieži vien var rast kādu vajadzību vai vēlmi, kas vēl nav tikusi realizēta.

Visbiežāk sievietes nav saņēmušas pienācīgu baudas zonu stimulāciju. Jāņem vērā, ka

galvenais sievietes baudas orgāns ir klitors, un statistiski 75% sieviešu nepieciešama klitora stimulācija (kā vienīgā vai papildus citai stimulācijai), lai sasniegtu orgasmu.

Dzimumakti, kas aprobežojas ar vienveidīgu vaginālo penetrāciju, parasti beidzas tikai ar vīrieša kulmināciju, un tas ir pilnīgi normāli, jo sievietei nav obligāti jākulminē no maksts sienu berzēšanas. Sievietes maksts vairumā gadījumu nav pietiekoši jutīga, lai tās stimulācija ļautu sasniegt baudas virsotnes. Tieši tādēļ vaginālo seksu var kombinēt ar klitora stimulatoriem, lai baudu un orgasmus gūtu abi partneri.

Kādu konkrēti klitorālo stimulatoru izvēlēties? Atbildi uz šo jautājumu palīdzēs atrast zinoši konsultanti seksa preču veikalos vai arī sievietei pašai nāksies notestēt vairākas mantiņas, lai atrastu sev vispatīkamāko. Speciālisti iesaka izmēģināt visefektīvākās klitora rotaļlietas, ko ir iecienījušas dāmas visa pasaulē – Womanizer bezkontakta gaisa plūsmas stimulatorus.

Foto: Publicitātes foto

Vīriešu biežāk izmantotā seksa rotaļlieta ir erekcijas gredzeni, jo tie palīdz vīrietim vieglāk kontrolēt savas izjūtas, lai pagarinātu akta ilgumu. Tuvojoties kulminācijai, kungs var paspēt pamainīt veiktās aktivitātes tempu vai nomainīt stimulācijas veidu. Tas arī rada iespēju ilgāk izbaudīt orgasma tuvošanās sajūtu (plato stadiju), kas lielākoties ir pat patīkamāka par pašu ejakulāciju. Kā arī gredzeni var nodrošināt izturīgāku erekciju, jo tā nospiedošais efekts palīdz asinīm noturēties loceklī ilgāk, lai nezaudētu locekļa stingrību. Attiecīgi –

ja ir vajadzība vīrieša spēju darboties nedaudz pagarināt, tad erekcijas gredzens varētu būt viena no izvēlēm.

Izvēloties gredzenu ar vibroelementu, kas ir pietiekoši garš un stabils, lai ērti aizsniegtu dāmas klitoru vaginālas penetrācijas laikā, ieguvums ir dubults. Kvalitatīvāko erekcijas gredzenu izlasi var apskatīt šeit.

Foto: Publicitātes foto

Ja ir vēlme pēc papildus anālās stimulācijas, tad var izvēlēties anālo ieliktni vai vibratoru. Ja ir interese attālināti ar partneri parotaļāties, tad ļoti labi noderēs vibroolas ar attālināto vadības opciju, ko nodrošina mobilā aplikācija. Šādus piemērus var uzskaitīt nebeidzami un katrai nepieciešamībai atradīsies kāds risinājums.

Daudzi pat neiedomājas, bet intīmpreces va uzlabot dzimumdzīves kvalitāti, vienlaikus arī palīdzot samazināt kādas nepatīkamas sajūtas vai medicīniska rakstura problēmas. Piemēram, no dāmām nereti var dzirdēt sūdzības, ka partnera loceklis ir pārāk garš un vaginālā seksa laikā nākas izjust diskomfortu, jo tiek sabakstīts dzemdes kakls. Situācija var būt pat tik nopietna, ka pēc seksa ir izteiktas sāpes dzemdes un vēdera rajonā. Arī anālā seksa laikā ne vienmēr ir vajadzība pilnībā locekli ievietot līdz galam. Jāatzīst, ka pusceļā pusievadītu locekli noturēt ir grūti – īpaši kaisles uzplūdos. Kā risinājums šai situācijai ir radīti speciāli ierobežojošie gredzeni, kas saīsina locekļa ievietojamo garumu.  Tie tiek uzvilkti uz locekļa līdz pašai tā pamatnei (līdz sēkliniekiem), un penetrācijas laikā neļauj loceklim ieslīdēt atverē pilnā garumā. Tie nerada nospiedošu efektu kā erekcijas gredzeni, bet pilda bufera funkciju, palīdzot mazināt trieciena radīto diskomfortu.

Foto: Publicitātes foto

Ja pēc kādas medicīniskas procedūras ir erekcijas traucējumi, tad, iespējams, var palīdzēt vakuumsūkņi, kas uzlabo dzimumlocekļa asinscirkulāciju. Ja ir vēlme izbaudīt penetrāciju un partnerim nav iespējas to nodrošināt ar locekli, tad var palīdzēt straponi vai dildo. Arī šādu piemēru ir ļoti daudz, bet katram pašam būs vien jānoformulē sava konkrētā vajadzība pēc kādas sajūtas spilgtinošas vai tieši otrādi pēc sajūtu mazinošas intīmpreces.

3. Ievāc informāciju

Digitālā laikmeta informācijas pārbagātībā nevarētu sūdzēties par iespējām uzzināt sev vajadzīgo. Atliek vien iegūglēt un palasīt forumus, atsauksmes, speciālistu ieteikumus utml. Lai atrastu sev atbilstošu risinājumu, noteikti vajadzēs veikt plašāku izpēti. Ar vienu forumu vai dažām atsauksmēm nepietiks, jo katrs cilvēks pauž subjektīvo viedokli, bet ražotājs liela un slavē visu savu produkciju, pat ja tā to nav pelnījusi.

Jo vairāk dažādas informācijas tiks savākts, jo lielāka iespējamība, ka varēs atrast sakarības un reālos faktus nevis tikai subjektīvas pieredzes vai apmaksātas “atsauksmes”.

Noderīgs informācijas avots ir intīmpreču veikalu, piemēram, SexyStyle konsultanti, kas ir speciāli apmācīti vēlmju un vajadzību izzināšanā un spēs ieteikt vislabāko risinājumu katrai personai, kas ir atnākusi konsultēties. Ar konsultantiem var sazināties arī attālināti: telefoniski un epastā saņemt atbildes uz interesējošajiem jautājumiem. Ir pieejamas arī pāru individuālās konsultācijas (klātienē vai online), ko izmanto daudzi pāri, lai noskaidrotu, kas viņu tuvības brīžiem būtu vispiemērotākais un baudāmākais. Te var atrast plašāku informāciju par pāru konsultācijām.

4. Apzinies kvalitātes nozīmi

Jo produkts būs kvalitatīvāks, jo lielāka iespējamība, ka gūtās sajūtas ar to būs patīkamākas. Kā jebkurā jomā – kvalitātei ir sava cena. Protams, tas nenozīmē, ka tikai pašas dārgākās preces būs vienīgās, ko vērts iegādāties, tomēr teju pavisam droši var teikt, ka pašas lētākās intīmpreces ir zemākas kvalitātes un tās visbiežāk rada vilšanos. Piemēram, lētākie lubrikanti ir lipīgi un ķepīgi, lētākās seksa rotaļlietas ir no mazāk kvalitatīviem materiāliem, un to ražošanas procesā parasti nav ņemta vērā cilvēku baudas anatomija. BDSM aksesuāri ar viszemākās cenas birciņu var būt neērti, ātri saplīst vai pat satraumēt lietotāju. Baudā noteikti ir vērts ieguldīt!

Labā ziņa ir tāda, ka

seksa preču sortimentā ir izteikti plašs vidējais segments, kurā atrodama kvalitātes un cenas samērība – tas tad arī būs vislabākais, ar ko sākt,

lai jau pirmajā mantiņu lietošanas pieredzē nenāktos piedzīvot vilšanos, neveiklas situācijas vai traumas.

5. Iemācies pareizi izmantot

Cilvēks, nenoliedzami, ir īpaši slinka būtne. To izteikti var novērot seksa rotaļlietu lietošanas paradumos, jo daudzi vēlas, lai mantiņa viņu vietā izdara visu darbu.

Kā jau iepriekš tika minēts – intīmpreces ir palīgi nevis galvenie darba veicēji. Bauda būs atkarīga nevis tikai no tā, cik spēcīga būs vibrācija vai kādā leņķī atradīsies rīks, bet arī no visām pārējām darbībām, kas tiks veiktas. Seksa rotaļlieta ir tikai viena no sastāvdaļām visā lielajā baudas kokteilī. Vienlīdz liela nozīme ir priekšspēles ilgumam un kvalitātei, lubrikanta pareizai pielietošanai, baudas zonu atbilstošai stimulācijai, fizioloģijai nekonfliktējošām darbībām un patiesai ieinteresētībai savā un partnera baudā. Reti kad ir iespējams gūt baudu vien no iekšā ievietota vibratora vai dildo. Visos gadījumos vēlams mantiņu izmantot kā papildinošu elementu, kas uzlabos jau esošos baudpilnos procesus.

Ja ar konkrēto aprīkojumu nav gūtas patīkamas izjūtas, tad visbiežākie iemesli ir:

  • nepareiza lietošana;
  • nekvalitatīvs produkts;
  • produkta neatbilstība konkrētās personas vēlmēm un vajadzībām.

Arī pārāk augstas ekspektācijas var radīt vilšanos, ja saceramies, ka rotaļlieta būs spējīga uz brīnumu lietām. Labāk baudas palīgrīkiem izvirzīt zemākas prasības, uzturot gana augstu savu entuziasmu un maksimāli cenšoties izjust savas un partnera patiesās vēlmes.

Foto: Publicitātes attēls

Raksts tapis sadarbībā ar SexyStyle.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu