No Polijas izraidīts islāma radikālis (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Polijas varasiestādes apcietinājušas un izraidījušas kādu Tadžikistānas pilsoni, jo iestādēm radušās aizdomas, ka viņš ir islāma radikālis.

"Aprīlī Baltkrievijas un Polijas robežu nelegāli šķērsoja indivīds vārdā Odilhons S., kas tika identificēts kā "Islāma valsts" piekritējs," paziņojumā apliecināja Polijas drošības dienestu koordinatora pārstāvis sakariem ar presi.

"Ņemot vērā draudus Polijas Republikai, Tadžikistānas pilsonis tika deportēts no Polijas," piebilda Staņislavs Žarins.

Pēc soļiem, ko spērusi Polijas iekšējās drošības aģentūra (ABW) Tadžikistānas pilsonis "identificēts kā drauds Polijai", teikts paziņojumā.

Vīrietis "aprīlī ieceļoja Polijā, izmantojot Baltkrievijas dienestu organizētā nelegālās migrācijas maršruta iespējas", paziņojumā norādīja Žarins.

Viņu "Polijā aizturēja robežsardze un nosūtīja uz apsargāto ārzemnieku aizturēšanas centru".

"Aktivitātes, ko centrā izvērsa aizturētais, liecināja par viņa reliģisko radikalizāciju", teikts paziņojumā, kas publicēts vietnē "gov.pl".

"Pretterorisma soļu rezultātā, ko īstenoja ABW, noskaidrojās, ka minētā persona ir islāma radikālis un "Islāma valsts" atbalstītājs," teikts paziņojumā, piebilstot, ka tadžiks identificēts kā "drauds Polijai" un 10.novembrī izraidīts no valsts.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu