Apburošajai Kembridžas hercogienei Ketrīnai 40! (1)

Foto: Reuters/AP/AFP/Scanpix
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X

Šodien, 9. janvārī, četrdesmit atzīmē Kembridžas hercogiene, prinča Viljama laulātā draudzene, trīs bērnu māmiņa Ketrīna. Kā uzskata britu mediji, ir sācies Keitas laiks ceļā uz karalienes lomu...

Kembridžas hercogiene, kurai 9. janvārī aprit 40 gadi, ir pašā dzīves plaukumā un, kā uzsver karaliskās ģimenes biogrāfi, "pilnībā iejutusies savā lomā un pienākumus pilda ar gandarījumu". Šobrīd viņa, uzņemoties vairāk karalisko pienākumu kopā ar savu vīru, vairāk nekā jebkad gatavojas savai lomai kā topošā karaliene.

"Viņa savu darba slodzi palielināja ļoti pakāpeniski, sākotnēji uzņemoties tikai nelielu skaitu patronāžu un prasot ilgu sagatavošanās laiku, pirms uzstājās publiski. Taču gadu gaitā Keitas pārliecība ir ļoti pieaugusi, un tagad viņa un Viljama darba dzinējspēks," Keitas darbu raksturo "ABC News" karaliskās ģimenes reportiere Viktorija Mērfija.

Pavisam nesen Keita pirmoreiz vadīja Ziemassvētku dziesmu koncertu Vestminsteras abatijā, godinot to cilvēku un organizāciju neticamo darbu visā Apvienotajā Karalistē, kuri ir atbalstījuši savas kopienas Covid-19 pandēmijas laikā. Šis pasākums, kurā viņa uzdrošinājās pati spēlēt klavieres, bija ļoti nozīmīgs visai britu tautai un Ketrīna saņēma īpašu cieņu. 

Keita ir iegājusi arī jaunā ģimenes dinamikā. Tā kā trīs gadus vecais dēls princis Luiss jau iet bērnudārzā, bet Šarlote un Džordžs jau ir skolēni ar pieredzi, Ketrīna var pievērsties personīgajai dzīvei. 

Šis gads aizritēja arī uz romantiskas nots, jo Kembridžas hercogiem apritēja desmitā kāzu jubileja. Abu attiecības ir gluži kā pasaka, neskatoties uz dažādiem ārējiem apstākļiem un ar karaļnamu saistītiem nepatīkamiem notikumiem. 

Ketrīna nav arī pārstājusi būt par stila ikonu un katrs viņas izvēlētais tērps aizvien tiek aprakstīts. Lai gan parasti Keita izvēlas elegances augstāko līmeni, bija tērpi, kuri patiešām likuši elpai aizrauties!

"Es vienmēr esmu domājis, ka Keita ir līdzvērtīgs karaliskās ģimenes komandas spēlētājs, ar vēsu prātu un ļoti laba klausītāja. Es domāju, ka viņai ir arī ļoti liela atbildības izjūta, empātija un lieliska spēja saorganizēt savus darbus. Ketrīna vēsi un tajā pašā laikā ar humoru spēj nodalīt privātās lietas no publiskajiem pienākumiem kā to lieliski dara karaliene, un, manuprāt,  tā ir svarīga īpašība, lai tiktu galā ar sabiedriskās lomas radīto spiedienu," Ketrīnas dabu komentē "ABC News" karaliskās ģimenes reportiere Viktorija Mērfija.

Daudz laimes, topošā Lielbritānijas karalien!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu