"Netīrākā māja Eiropā." Kā izskatās mājoklis, kas nav uzkopts piecus gadus? (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Kāda blogere, kura uzskata sevi par uzkopšanas guru, publicējusi video, kas atklāj, kā izskatās piecus gadus netīrīts mājoklis. Sieviete to nebaidās saukt par "netīrāko māju Eiropā".

Tā kā daudzi mājokļa tīrīšanu uzskata par diezgan nogurdinošu nodarbi, cilvēki reizi pa reizei mēdz pievērt acis uz nenozīmīgu nekārtību savās mājas, taču, kā zināms, atkritumi mēdz krāties. Un ātri. Tā notika kādā mājā Eiropā, kuru plašākai auditorijai parādījusi blogere Aurika.

Sieviete, kas sevi uzskata par uzkopšanas guru, devās uz turieni, lai gadiem ieviesto nekārtību sakoptu. Viņa tam esot piekritusi pilnīgi bez maksas. Vienīgais nosacījums - šīs mājas saimniecei bija jāatļauj mājokli filmēt ne tikai pēc pārvērtībām, bet arī pirms. 

Foto: Instagram/aurikatariina

Aurika nefilmēja visu māju, bet saviem sekotājiem parādīja vannas istabu un tualeti, tomēr daudziem ar šo skatu pietika, lai saprastu, kas būtu redzams citās mājas istabās. Kadrā paveras šausminošas ainas – atkritumiem nokaisīta grīda, netīra izlietne, tualetes pods. Principā tīra šajās telpās pirms Aurikas ierašanās nebija nekā.

"Viņi šeit nav tīrījuši piecus gadus. Saimniece cieta no depresijas.

Viņai pat nebija spēka iet uz dušu, tāpēc viņa noskuva matus, kuru stāvoklis neatgriezeniski bija sabojājies no tā, ka viņa atteicās tos mazgāt," saviem sekotājiem atklāja Aurika.

Blogeres video ir saņēmis vairāk nekā 8 miljonus skatījumu. Cilvēki apbrīnoja sievietes vēlmi iztīrīt šo māju, jo īpaši - bez maksas. Cilvēkiem komentāru sadaļā bija ļoti grūti aptvert, kā vispār iespējams novest savas mājas līdz tādam stāvoklim.

"Paldies, ka nenosodāt, bet vienkārši darāt savu darbu. Tagad mājas saimniecei ir iespēja sākt jaunu dzīvi."

"Ak dievs, kā viņa noveda savu mājokli līdz tik antisanitāriem apstākļiem, pretīgi skatīties", "man jau kaklā sakāpa kamols, kā tur varēja dzīvot," video komentēja sekotāji.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu