Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Vīrieši – greizsirdīgi, dāmas – sajūsmā: kas ir pasaulē populārākā rotaļlieta sievietes baudai?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Pretēji vīrieša fizioloģijai, sievietes orgasms reproduktīvajai funkcijai nav nepieciešams. Sieviete orgasmu var neizjust vispār, bet tomēr turpināt dzimtu. Tomēr veselības un dzīves kvalitātes kontekstā baudai un orgasmam ir būtiska nozīme, tādēļ šķiet neticami, ka tik strauja zinātnes progresa laikmetā sievietes klitora patiesā uzbūve tika atklāta tikai pirms nedaudz vairāk kā divdesmit gadiem.

Vai zināji, ka tikai 55 līdz 60 procenti sieviešu, mīlējoties ar savu partneri, izjūt orgasmu? Tikmēr baudas virsotni sajūt 95% vīriešu. Kāpēc tā? Treisija Koksa, grāmatas "Sekss sākas pēc 50" autore skaidro, ka vairumā gadījumu pie vainas ir neefektīva seksa tehnika, slikta komunikācija ar partneri un nepietiekama klitora stimulācija. Labā ziņa ir tā, ka pēdējo problēmu var novērst vienkārši un viegli!

Sievietes baudas anatomija

Vairs nav noslēpums, ka klitora vienīgais un īpaši svarīgais uzdevums ir sniegt savai saimniecei baudu, bet tikai 1998. gadā austrāliešu uroloģe Helēna O’Konela atklāja, ka tas

sīciņais veidojums, ko ikdienā saucam par klitoru, patiesībā ir tikai aisberga redzamā daļa.

Pētnieki visu šo orgānu, kas ir aptuveni persika lielumā un pēc skata ļoti līdzinās vīriešu ģenitālijām, mēdz saukt par klitorālo kompleksu. Tā jutība vairākas reizes pārsniedz jebkuras citas ķermeņa zonas justspējas kapacitāti, paverot plašas iespējas baudas eksperimentiem, tādēļ, protams, klitora stimulācijai paredzēto rotaļlietu klāsts ir ļoti plašs.

Foto: Publicitātes foto

Izpēti savu ķermeni un tā sniegtās iespējas, jo, ja tu pati nespēj sev sagādāt orgasmu, visticamāk, tas nebūs pa spēkam arī tavam partnerim.

Bezkontakta stimulatori, kas radījuši apvērsumu sieviešu baudas pasaulē, iespējams, ir vispatīkamākais un vieglākais veids, kā iepazīt savu orgasmu. “Tiklīdz tu spēsi atpazīt orgasmu, tu zināsi, uz ko tiecies, kāda ir tieši tava kulminācija," iedrošina Treisija Koksa.

Bezkontakta stimulatoru uzvaras gājiens 

Kungi mēdz kļūt bažīgi, uzzinot, ka sirdsdāma alkst iegādāties kādu mantiņu intīmajām rotaļām. Tā vietā, lai uztrauktos par seksa rotaļlietas spējām, salīdzinot tās ar savu sniegumu guļamistabā, prātīgāk būs uzdāvināt mīļotajai kāroto. Padarot jaudīgo seksa rotaļlietu par savu sabiedroto un izmantojot intīmajās rotaļās, tu kļūsi par īstu baudas pavēlnieku.

Foto: Publicitātes foto

Bezkontakta klitora stimulators ir labs palīgs, lai saudzīgi iesildītu dāmu kaislīgam vakara turpinājumam. Tas var noderēt arī pēc dzimumakta, ja partneris ir jau sasniedzis kulmināciju, bet sievietei vēl nepieciešams nedaudz uzmanības.

Daudzi pāri izmanto iespēju ar stimulatoru kairināt dāmas klitoru vaginālās vai anālās penetrācijas laikā. Tā ir ļoti veiksmīga kombinācija, jo lielākā daļa sieviešu nespēj sasniegt orgasmu bez klitora stimulēšanas. Nepievēršot pienācīgu uzmanību sievietes klitora stimulācijai, vairumā gadījumu penetratīvs sekss beigsies tikai ar vīrieša kulmināciju.

Pētījumi rāda, ka 75% gadījumu ir nepieciešama klitora stimulācija, lai dāma spētu sasniegt baudas virsotnes.

Pasaulē populārākā rotaļļieta sievietes baudai

Jau vairākus gadus populārākā rotaļlieta, kas kalpo sievietes baudai, ir 2014. gadā radītais bezkontakta klitora stimulators Womanizer.

Rotaļlietas unikalitāte slēpjas īpašā tehnoloģijā – ar divvirzienu gaisa plūsmu tiek stimulēts klitors, to viegli iesūcot, atlaižot un ļaujot sasniegt orgasmu jau pāris minūšu laikā.

Foto: Publicitātes foto

Pateicoties bezkontakta stimulācijai, klitors netiek berzēts, rīvēts un pārstimulēts ar pārāk raupjiem pirkstu galiem vai pārāk stipri piespiestu vibratoru. Saudzīgais stimulācijas veids ļauj izbaudīt pat vairākkārtīgus orgasmus.

Te vari uzzināt vairāk par Womanizer īpašās iepazīšanās akcijas piedāvājumu, kas ilgs līdz janvāra beigām.

Foto: Publicitātes attēls

Raksts tapis sadarbībā ar SexyStyle.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu