Švarcenegers iekļuvis četru auto avārijā Losandželosā (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Twitter/Marvel Latin News

Saskaņā ar vairākiem ziņojumiem Holivudas zvaigzne un bijušais Kalifornijas štata gubernators Arnolds Švarcenegers piektdienas vakarā Losandželosā iekļuva nopietnā autoavārijā.

Švarcenegers no negadījuma izkļuvis sveikā, tomēr kāda sieviete citā transportlīdzeklī guvusi traumas un nogādāta slimnīcā, vēsta TMZ.

Aculiecinieku fotoattēlos redzams, ka asa sižeta filmu zvaigznes lielais apvidnieks GMC Yukon Saulrieta bulvārī ir uzbraucis diviem citiem spēkratiem. Švarcenegera auto negadījumā cietis mazāk, lai gan tam ir atvērušies drošības gaisa spilveni.

Traumas guva kāda sieviete no Toyota Prius. Švarcenegers palika avārijas vietā un sagaidīja operatīvo dienestu darbiniekus. Šobrīd nav zināms, vai pie stūres sēdēja pats bijušais gubernators vai viņa draugs.

Švarcenegera automašīna mēģināja nogriezties pa kreisi un izbrauca cauri sarkanās bultas signālam, atsaucoties uz policijasn informāciju, ziņoja KCBS. Sieviete, kura tika ievietota slimnīcā, mēģināja apgriezties un, pēc policistu domām, viņai bija priekšroka.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu