"Neticēju, ka cilvēki būs tik atsaucīgi!" Vētras skartās ēkas iemītnieki Ādažos atgriežas savā namā

CopyLinkedIn Draugiem X
Dzīvojamā māja Veckūlu ielā Ādažos, kurai vētras laikā norauts jumts un ēkas iedzīvotāji palikuši bez elektrības, siltuma un pajumtes.
Dzīvojamā māja Veckūlu ielā Ādažos, kurai vētras laikā norauts jumts un ēkas iedzīvotāji palikuši bez elektrības, siltuma un pajumtes. Foto: Paula Čurkste/LETA

Vētras sapostīto daudzdzīvokļu māju iemītnieki Ādažu un Jelgavas novadā atgriezušies savos mājokļos, vēsta Dienas ziņas.

Par 17. janvāra vētras spēku, kas Ādažu novadā bez pajumtes atstāja deviņu dzīvokļu iemītniekus, šobrīd vēsta vien jumta atlūzas. Tūdaļ pēc vētras postījumiem biedrība ''Zaļi Ādaži'' sāka ziedojumu vākšanu jumta atjaunošanai, un, pateicoties lielajai atsaucībai, jumts varētu tikt atjaunots jau pēc nedēļas.

Andris Taube, skartās ēkas iedzīvotājs, izsaka sirsnīgu pateicību visiem ziedotājiem. "Neticēju, ka cilvēki šajos laikos, kad grūti ir visiem, būs tik atsaucīgi!" viņš saka.

Dažas dienas agrāk nekā Ādažu novadā vētra daļēji nopostīja jumtu arī astoņu dzīvokļu mājai Jelgavas novada Jaunpēterniekos. Arī šeit gruveši novākti un iedzīvotāji atgriezušies savos mājokļos, bet sadzīves apstākļi gan ir daudz sliktāki, jo bojāti arī skursteņi.

Plašāk skaties sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu