Putekļus krāj stāvvietā Otavā pamests Lamborghini Huracan Performante

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/supercar.fails

Kādam gan nelietim jābūt, lai pamestu novārtā auto, kura sūtība ir ātra pārvietošanās starp diviem punktiem skaļas rēkoņas pavadībā. 

Autostāvvietā Otavā, Kanādā, tika atrasts pamests Lamborghini Huracan karstajā Performante versijā. Kā liecina ieraksts Instagram kontā Supercar.Fails, greznais automobilis jau ir noklājies ar prāvu putekļu kārtu, jo mēnešiem nav kustināts. Kas ir Lamborghini īpašnieks un kas viņu pamudināja uz tik ilgu laiku atstāt 640 zirgspēku jaudīgo divdurvju automašīnu, nav zināms.

Lamborghini Huracan Performante
Lamborghini Huracan Performante Foto: Lamborghini

Gādīgi garāmgājēji uz automašīnas virsbūves jau sākuši atstāt dažādus vēstījumus: uz vējstikla parādījās sirsniņa, bet uz motora pārsega dīvains uzraksts "Skaistā sieviete, neaiztiec manu auto".

Līdzās superautomobilim atrodas augs, kas izskatās tikpat pamests, jo nokaltis, bet uz zemes redzamas izžuvuša ūdens pēdas. Tas savukārt var norādīt uz to, ka automobilis nav braukšanas kārtībā; iespējams, tas ir tā dēvējamais slīkonis.

Lamborghini Huracan Performante
Lamborghini Huracan Performante Foto: Lamborghini

Lamborghini Huracan Performante tika prezentēts 2017. gadā, un 2020. gadā tas tika aizstāts ar vēl karstāku Huracan STO. Performante ir ar 5,2 litru dzinējs ar bronzas kolektoriem un titāna vārstiem. Tas attīsta 640 zirgspēkus un 600 Nm griezes momentu. No vietas līdz 100 kilometriem stundā superauto paātrinās 2,9 sekundēs, bet 200 kilometrus stundā sasniedz 8,9 sekundēs.

Foto: Instagram/supercar.fails
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu