Jauniešu trio uzkāpj uz mopēda, naktī brauc bez gaismām un avarē policistu priekšā (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Agrā svētdienas, 6. februāra, rītā ap plkst. 5 Pļavniekos patrulējošie Rīgas pašvaldības policisti novēroja ainu, kāda parasti raksturīga Dienvidaustrumāzijas valstīm - nakts aizsegā ar vienu mopēdu bez gaismām un aizsargķiverēm brauca trīs jaunieši.

Ieraudzījis policistu busiņu, mopēda vadītājs nesavaldīja stūri un iebrauca kupenā, kam sekoja kritiens. Mopēds ar ieslēgtu dzinēju palika guļot uz sāniem, bet jauniešu kompānija metās bēgt. Arī policistiem nācās pārtraukt sarunas par dzīvi un mesties bēgošajiem pa Ilūkstes ielu pakaļ, vēsta TV3 raidījums Degpunktā.

Pēc kārtīgas izskriešanās viens no jauniešiem tika panākts un aizturēts. Vēlāk izrādījās, ka viņš arī kritienā guvis kājas traumu un bēgšanu bija sācis, spītējot sāpēm. Kamēr uz notikuma vietu brauca mediķi, ievainotais jaunietis sazvanīja pārējos divus un viņi ieradās pie policistiem sniegt paskaidrojumus.

Izrādījās, ka mopēds stūrēts bez vadītāja apliecības, kā rezultātā izsaukta Ceļu policija, kas pārņēma darbu.

Cietušo pasažieri notikuma vietā aprūpēja mediķu brigāde, kas nolēma, ka jaunietim jādodas līdzi uz slimnīcu, bet otrs pasažieris tika nodots vecāku gādīgajās rokās, kuriem, visticamāk, bija ko teikt par nakts vidū saņemto zvanu no policijas.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu