Video ⟩ BMW reklāmā Švarcenegers tēlo Zevu, kuram viss apnicis, bet Selma Haijeka ir viņa sieva (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Selma Haijeka un Arnolds Švarcenegers BMW iX reklāmā
Selma Haijeka un Arnolds Švarcenegers BMW iX reklāmā Foto: BMW

Amerikāņu futbola sezonas finālspēles Super Bowl laikā svētdien, 13. februārī, BMW demonstrēs sava jaunā elektriskā krosovera iX reklāmu. Pats par sevi šis fakts varētu palikt bez ievērības, ja vien galvenās lomas 60 sekundes garajā klipā neatveidotu Holivudas zvaigznes Arnolds Švarcenegers un Selma Haijeka.

Zvaigžņotajā reklāmas klipā piedalās leģendārais aktieris un bijušais Kalifornijas štata gubernators Arnolds Švarcenegers un Kinoakadēmijas balvai nominētā Salma Haijeka. Klipa režisors ir divreiz Kinoakadēmijas balvai nominētais Braiens Baklijs.

Švarcenegers šajā BMW iX reklāmā atveido sengrieķu zibens dievu Zevu, kamēr Haijeka ir viņa sieva, dieviete Hēra. Kādā brīdī Zevs nolemj doties pensijā un apmetas uz klusu dzīvi Palmspringsā, Kalifornijā. Tomēr vienmuļās pensionāra dienas ātri vien nomāc Zevu, viņš kļūst neapmierināts ar nepaklausīgo elektroniku un mirstīgo kaimiņu nepārtrauktajiem lūgumiem palīdzēt, kad dzīvžoga šķērēm nepieciešama elektrība vai golfa laukuma automobilim izlādējušās baterijas.

Atšķirībā no Zeva viņa sieva Hēra pensijā plaukst un zeļ, un kādā jaukā dienā, cenšoties atgriezt Zeva dzīvē krāsas, uzdāvina viņam pilnībā elektrisku BMW iX. Mirkli vēlāk dievu pāris jau dodas izbraucienā pa Palmspringsu, klausoties Edija Grānta skaņdarbu Electric Avenue un dziedot līdzi, kamēr Zevs ar vieglu rokas mājienu visus luksoforus savā ceļā pārslēdz uz zaļo.

Jāatzīmē, ka vienlaikus ar iX pārdošanā ASV nonāks četrdurvju Gran Coupe modelis i4. BMW plāns ir panākts, lai līdz 2030. gadam 50% no firmas pārdotajiem auto būtu elektromobiļi.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu