Bedre Kojusalas ielā ir uz palikšanu?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kojusalas ielas iedzīvotājiem un transportlīdzekļu vadītājiem, kuri šo ielu izmanto savās ikdienas gaitās, galvassāpes sagādā kāda pamatīga bedre, kas šķiet ceļu uzturētāju aizmirsta.

Siltākam laikam tuvojoties, uz ceļiem bedres rodas kā sēnes pēc lietus. Par to uz savas ādas jeb, pareizāk sakot, spēkrata pārliecinās ikviens autovadītājs. Bet nenoliedzami ir arī tādas vietas, kur caurumi asfaltā ir uz palikšanu. Piemēram, Kojusalas ielā 17. Vietējai iedzīvotājai Tamārai konkrētais ceļa iegruvums jau ir līdz kaklam, jo tas rēgojas acīs jau vairākus mēnešus.

Vietējā iedzīvotāja Tamāra TV3 raidījumam Degpunktā stāsta, ka bedre ielas vidū ir jau kopš oktobra sākuma. "Tā ir kanalizācijas bedre, piebāzta ar lapām, sniegu, bet pašvaldībai vienalga," stāsta Tamāra.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Konkrētais ceļš ir šaurs, ziemā netiek pietiekami tīrīts un vienā no ielas malām vietējie noparko savus auto. Tas nozīmē, ka tad, ja uz ielas viena otrai pretī brauc divas mašīnas, tad bedres dēļ samainīšanās ir sevišķi sarežģīta.

Tikmēr Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Lelde Rudzika raidījumam norāda: "Satiksmes departamenta uzturētāji, kuri ir atbildīgi par šo ielas daļu, informē, ka, iespējams, ir radies bojājums lietus ūdens pieņēmējā, bet ziemas apstākļos šādus labošanas darbus nevar veikt. Attiecīgi, ir jāsagaida piemērotāki laikapstākļi, kad varētu šo vietu salabot, kad gaisa temperatūra atļauj veikt šādus labošanas darbus. Tiklīdz laikapstākļi būs piemēroti, vieta tiks apsekota un nepieciešamības gadījumā, kas, protams, ir acīmredzami, darbi tiks veikti un šī bedre tiks salabota."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu