Video Diskusija par Eiropas Savienības spējām būt vienotai (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Diskusija par Eiropas Savienības spējām būt vienotai.
Diskusija par Eiropas Savienības spējām būt vienotai. Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 21.februārī, plkst.14 notiek informācijas aģentūras LETA organizēta diskusija "Cik vienota ir Eiropas Savienība?", kurā tiek spriests par to, vai Eiropas Savienības (ES) dalībvalstis vēl ir spējīgas būt vienotas krīžu priekšā un ko tām mācījuši piedzīvotie izaicinājumi.

Diskusija "Cik vienota ir Eiropas Savienība?" turpina iesākto diskusiju ciklu par to, kādai būtu jāizskatās Eiropai un ES un ko darīt, lai šādu ideālu sasniegtu. Idejas par vēlamo Eiropu jau ir piedāvājuši tūkstoši bloka pilsoņu, iesaistoties unikālā akcijā - Konferencē par Eiropas nākotni, kas ir pirmais šāda veida demokrātisks pasākums ar pilsoņu vadītām debatēm, kas dod iespēju cilvēkiem no visas Eiropas dalīties savās idejās un palīdzēt veidot kopīgo nākotni.

Viedokļus un idejas par to, kā tuvināt ES dalībvalstis kopīgai rīcībai krīžu priekšā, kā arī vienotai izpratnei par ES pamatvērtībām diskusijā palīdzēs ieraudzīt un formulēt Eiropas politikas pētījumu institūta pētnieks Aldis Austers, sabiedriskās politikas centra "Providus" vadītāja, vadošā pētniece Iveta Kažoka, jauniešu organizācijas "Klubs "Māja"" viceprezidents ārlietās Jēkabs Dzenītis un Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ijabs (AP).

Pasākuma tiešraide ir skatāma aģentūras LETA mājaslapā un Eiropas tēmām veltītajā portālā "Es un ES", kā arī portālā TVNET.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu