LTV raidīs divu raidījumu speciālizlaidumus par notikumiem Ukrainā (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas Televīzijā (LTV) otrdienas, 22. februāra, vakarā Ukrainas karoga krāsās izgaismos LTV Ziņu studiju, un būs skatāmi divi raidījumu speciālizlaidumi par Krievijas rīcību Ukrainas austrumos, informēja LTV pārstāvji.

Ukrainā reportāžas šobrīd veido divas LTV Ziņu dienesta filmēšanas grupas - žurnālisti un operatori.

Plkst.19.40 LTV7 un platformā "rus.LSM" plānots raidījuma "TČK" speciālizlaidums - diskusija "Krīze Ukrainā. Ko tas nozīmē?" krievu valodā. Krievijas rīcību attiecībā uz pašpasludinātajām Doņeckas un Luhanskas "tautas republikām" raidījumā vadītāja Aljona Borisova analizēs kopā ar politologu Andri Sprūdu un LR4 žurnālisti Anastasiju Osmolovsku. Diskusijā attālināti piedalīsies arī LTV Ziņu dienesta žurnālists Gints Amoliņš, kurš šobrīd atrodas Ukrainā, Latvijas vēstnieks ANO Andrejs Pildegovičs, Eiropas un starptautiskās politikas eksperts Vadims Poļeščuks un Slovjanskas iedzīvotājs Deniss Bigunovs.

Plkst.20.50 LTV1 un "REplay.lv tiks raidīts speciālizlaidumā "Krīze Ukrainā", kurā žurnālists Gundars Rēders diskutēs ar bijušo Valsts prezidentu Valdi Zatleru, Eiropas Parlamenta priekšsēdētājas vietnieku Robertu Zīli, Nacionālo bruņoto spēku rezerves pulkvedi Igoru Rajevu un režisoru Viesturu Kairišu. Attālināti diskusijā piedalīsies arī Latvijas vēstnieks Krievijā Māris Riekstiņš, kinorežisors Vitālijs Manskis un citi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu