Dienesta suns privātīpašumā Jelgavā atradis slēpni ar nelegālajām cigaretēm (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Valsts policijas suns Darvins
Valsts policijas suns Darvins Foto: Valsts policija

Dienesta suns Darvins privātīpašumā Jelgavā atradis slēpni ar nelegālajām cigaretēm, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

22.februārī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes policisti, sadarbojoties ar kinologu un dienesta suni Darvinu, veica kratīšanu kādā privātīpašumā Jelgavā. Tās laikā atklātas un izņemtas 6600 cigaretes bez Latvijas akcīzes markām.

Par notikušo Kriminālprocesa likuma 264.panta kārtībā aizturēta viena persona, kas jau iepriekš nonākusi policijas redzeslokā saistībā ar noziedzīgiem nodarījumiem. Aizdomās turētajai personai ir piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Šajā kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana, lai noskaidrotu citas noziedzīgajā nodarījumā iesaistītās personas.

Atbilstoši Krimināllikuma 221.6.pantam par nelegāli izgatavotu vai tādu tabakas izstrādājumu, kuri nav marķēti ar Latvijas Republikas akcīzes nodokļa markām realizāciju nelielā apmērā, ja tā izdarīta mantkārīgā nolūkā, var tikt piemērota brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu