Ukrainas pirmā lēdija emocionālā uzrunā pateicas dzimtenes aizstāvjiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X

Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska sieva Olena publicēja emocionālu ierakstu, kurā izteica pateicību ikvienam Ukrainas iedzīvotājam. 

"Ienaidnieks mani ir atzīmējis kā mērķi Nr. 1, manu ģimeni kā mērķi Nr. 2," uzreiz pēc kara sākšanās sacīja Volodimirs Zelenskis. Ne tikai Zelenskis, bet arī viņa ģimene joprojām turas pie stingras pozīcijas, ka tik bīstamā un kritiskā laikā savu valsti nepametīs. Arī Zelenska sieva Olena un abas viņu atvases joprojām atrodas Ukrainā.

Olena vietnē "Instagram" publicēja emocionālu ierakstu, kurā pateicās visiem Ukrainas iedzīvotājiem par drosmi.

"Pirms kara (cik biedējoši un joprojām neparasti to teikt) es reiz rakstīju, ka Ukrainā sieviešu ir par diviem miljoniem vairāk nekā vīriešu. Tikai statistika. Bet tagad tas iegūst pilnīgi jaunu nozīmi. Jo tas nozīmē, ka arī mūsu pašreizējai opozīcijai ir īpaši sievišķīga seja.

Mans apbrīns un paklanīšanās jums, neticamie tautieši! 

Tiem, kas cīnās bruņoto spēku rindās, un tiem, kas iestājās aizsardzībā. Tiem, kas dziedina, glābj, baro. Brīvprātīgajiem, kuri šim nolūkam atrod visu nepieciešamo. Un tiem, kas turpina veikt savu ierasto darbu - aptiekās, veikalos, transportā, lai dzīve iet uz priekšu.

Tiem, kas katru dienu bez panikas ved bērnus uz patversmēm un izklaidē ar spēlēm un multfilmām, lai glābtu bērnu prātus no kara. Tām, kas dzemdē bumbu patvertnēs.

Šodien ir pirmā pavasara diena. Vai atceraties, kā mēs visi viens otru sveicinājām šajā dienā pirms kara (atkal šī biedējošā frāze)?

Tātad, sauli jau var redzēt cauri apšaudes dūmiem! Viss būs pavasaris, viss būs uzvara, viss būs Ukraina!" emocionālā ierakstā dalās Olena Zelenska

CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu