Agresīvi noskaņoti krievi pieprasa atgriezt naudu par komiķa Galkina koncerta biļetēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Krievu komiķis Maksims Galkins savā "Instagram" ievietojis video no Arhangeļskas, kur redzami agresīvi noskaņoti viņa talanta cienītāji, kuri pēc viņa paziņojuma pret karu Ukrainā tagad pieprasa atgriezt naudu par viņa koncerta biļetēm

"Labdien, meitenīt, vēlos atgriezt biļetes uz tā tur koncertu," sižeta sākumā pie kases saka kāds vīrietis, kurš acīmredzami skatās tikai Krievijas federālo kanālu propagandu un melus par to, ka Ukrainā tiek īstenota mērķtiecīga "militārā operācija", kurā civilie objekti netiek skarti. 

Paredzēts, ka Galkina koncertam šajā Krievijas Eiropas daļas ziemeļu pilsētā bija jānotiek 14. martā vietējā Drāmas teātrī. 

Sižetu, kas acīmredzami izveidots, lai kauninātu Galkinu par "krievu pasaules redzējuma" nodevību, veidojis kanāls "Reģions 29" ("Регион 29"), un tajā situāciju komentē teātra vadītājs Sergejs Samodovs. Viņš klātesošajiem skaidro, ka teātris nerīko pasākumu, bet tikai iznomā savas telpas.  

"Mums valstī notiek tādas lietas, bet cilvēks iet pret Krieviju,"

saka kāda sieviete, kas arī stāv rindā uz kasi. "Viņš negatīvi izsakās par mūsu karavīriem."

"Es vispār nesaprotu viņa politiskos uzskatus. Viņš - krievu cilvēks, viņam ir jāaizstāv mūsu intereses," komentē kāds vīrietis. "Ko viņš atbalsta? Nacismu? Banderoviešus*, kas atnāca no Donbasa? Es astoņus gadus tur nevaru iebraukt. Es iestājos par mūsu slāvu pasauli, krievu pasauli."

Teātra vadītājs sižeta beigās paziņoja, ka 14. marta koncerts ir atcelts, ko klātesošie uzņēma ar ovācijām. 

Tikmēr Putina režīma kara noziegumi Ukrainā turpinās jau nedēļu. Krievija īstenoto brutālus uzbrukumus valstī, kurus atbalsta arī Baltkrievijas režīms.

*Terminu "banderovieši" Krievijas propagandisti izmanto ar negatīvu konotāciju attiecībā uz pašreizējo Ukrainas varu, tāpat arī attiecībā uz neatkarīgās Ukrainas un ukraiņu valodas lietošanas tiesību un sfēru paplašināšanas piekritējiem. Vienlaicīgi tiek likta vienlīdzības zīme starp "banderoviešiem" un "fašistiem", tādēļ Kremļa propaganda sauc valdību Kijevā par "fašistisku huntu".

CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu