Video Digitālā nedēļa 2022 - prasmes biznesam un nodarbinātība

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

“Digitālās nedēļas 2022” ietvaros, 22. martā no plkst. 10:00 līdz 11:30 Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) sadarbībā ar Digitālās nedēļas galvenajiem partneriem aicina uz tiešsaistes semināru “Prasmes biznesam un nodarbinātībai”, ko ikviens interesents varēs vērot tiešraidē TVNET, un LIKTA Facebook.

Tiešsaistes pasākumā dalībnieki diskutēs par pieejamo atbalstu uzņēmumiem, digitalizācijas iespējām veidiem, kā paaugstināt digitālo prasmju līmeni. Pasākuma dalībnieki tiks iepazīstināti ar iniciatīvu “Gudrā Latvija”, kas dos ieskatu par pašreizējo situāciju nozarē un kā digitālā transformācija var palīdzēt sasniegt straujāku ekonomisko izaugsmi. Pasākuma laikā būs iespēja uzzināt par pieaugušo izglītības programmām, iedzīvotāju interesi iesaistīties mūžizglītības programmās un to kādas ir pieprasītākās digitālo prasmju ( IKT ) programmas. Tāpat arī būs iespēja uzzināt par Baltijas Virtuālo prakšu projektu, kur galvenais mērķis ir sniegt digitālās prasmes un pieredzi virtuālās prakses veidā Baltijas valstu organizācijās un uzņēmumos.

Pasākuma laikā būs iespēja uzzināt par pieaugušo izglītības programmām, iedzīvotāju interesi iesaistīties mūžizglītības programmās un to, kādas ir pieprasītākās digitālo prasmju (IKT) programmas. Tāpat arī būs iespēja uzzināt par Baltijas Virtuālo prakšu projektu, kur galvenais mērķis ir sniegt digitālās prasmes un pieredzi virtuālās prakses veidā Baltijas valstu organizācijās un uzņēmumos.

Diskusijā piedalīsies Ekonomikas ministrija, Latvijas IT klastera izpilddirektore Aiga Irmeja, LIKTA ģenerāldirektors Andris Melnūdris, Nodarbinātības valsts aģentūras direktore Evita Simsone, Valsts izglītības attīstības aģentūras Pieaugušo izglītības departamenta direktore Elīna Purmale-Baumane un Baltijas Datoru akadēmijas izpilddirektore Signe Briķe.

Raksts tapis sadarbībā ar Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociāciju (LIKTA).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu