Pārgalvīgs Tesla vadītājs izpilda kinofilmu triku un iznīcina savu auto

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Impulsīvu, absolūti nepārdomātu kaskadiera triku izpildījis kāds Tesla Model S vadītājs Kalifornijā. Nezināmu iemeslu dēļ viņš paātrinājās pret kalnu un veica lēcienu pāri ielu krustpunktam. 

Tas izskatījās visai iespaidīgi un atsauca atmiņā spriedzes filmas, kurās pakaļdzīšanās ainas uzņemtas Sanfrancisko, taču piezemēšanās ne tuvu nebija tik maiga, kā elektromobiļa vadītājs bija cerējis.

Uz lielajiem ekrāniem automašīnas spēj iespaidīgus lēcienus citu pēc cita, bet  vairāk nekā 100 000 eiro vērtajai Tesla Model S pietika ar vienu pacelšanos gaisā, lai auto būtu norakstāms.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Kā redzams video, augstākajā punktā auto atrāvās vairāk nekā metru no zemes un pēc iespaidīgā lidojuma pāri ielu korei vispirms piezemējās ar purngalu. Kad uz zemes nokrita pārējais auto, pašķīda plastmasas un metāla detaļas, dažādas automobiļa komponentes, nostrādāja visi drošības gaisa spilveni un Model S aizšļūca pa ielas nogāzi.

Kas bija lēciena iemesls, nav zināms. AutoBild vien piebilst, ka pie stūres sēdējis kāds motobraucējs, kurš iepriekš šai pašā vietā bija veiksmīgi ielu korei pārlēcis ar motociklu un tagad bija nolēmis triku atkārtot ar automobili. Cietušo šajā negadījumā neesot.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu