Ceturtdienas horoskops: 24. marts

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 25. martam.

AUNS

Parādīsi savus talantus un kāds saņems vilinošu karjeras vai biznesa piedāvājumu. Esi uzmanīgs, ja sadarbība ar ārzemēm. „Svešzemju miljonāru” vēstules tīmeklī bloķē, daudz nedomājot.

VĒRSIS

Jaunas iespējas, jauni projekti vai sadarbības partneri. Par šo un to būs šaubas, taču tu esi lietišķs cilvēks un ātri tiksi skaidrībā, kas ir un kas nav izdevīgi.

DVĪŅI

Dvīņi... Viņi ir viens vai divi? – jokojot, taujā astrologi. Šī ir tāda diena, kad paspēsi teju vai darīt vairākus darbus un atrasties vairākās vietās vienlaikus. Vakarā gandarījums un tīkams nogurums.

VĒZIS

Iespējams, kaut kas jāmaina. Darbs, biznesa modelis un nozare vai sadarbības partneri. Var rasties sajūta, ka noiets kāds posms un profesionālajā jomā jāmeklē jauni ceļi.

LAUVA

Sekmīga diena lietišķām darīšanām. It īpaši tad, ja pašam kārtojami privāti jautājumi iestādēs. Darbā panākumi viduvēji, tāpēc nav vērts pārāk pūlēties.

JAUNAVA

Profesionālajā jomā viss rit pēc noteikta plāna. Daudz pienākumu, bet tev ir skaidrs kā kurā situācijā rīkoties. Vakarā jāpievēršas mājas un ģimenes pienākumiem.

SVARI

Tu savu darāmo pārzini ideāli, tomēr jaunas zināšanas nenāks par skādi. Ieskaties tiešsaistes kursu piedāvājumos. Līdztekus darbam svarīga arī attiecību tēma. Sirdī pavasaris.

SKORPIONS

Esi uzmanīgs naudas lietās. Pārbaudi vai kontā ienācis viss, kam tur jābūt. Ja neesi mierā ar ienākumiem, tad runā ar darba devējiem vai biznesa partneriem.

STRĒLNIEKS

Dažreiz ir tādas dienas, kad gribas pateikt visiem visu. Mazliet valdi savu ugunīgo dabu un atceries, ka reizumis skarbo viedokli vēlams paturēt pie sevis. No strīdiem liela labuma nebūs.

MEŽĀZIS

Daudz ideju, tikai mazliet jāizkāpj no komforta zonas un jācenšas tās realizēt. Rūpīgi izvēlies partnerus, kas būs tavi ceļabiedri pretī jauniem sasniegumiem.

ŪDENSVĪRS

Tev ir viedoklis un skaidrs redzējums par to, ko vēlies sasniegt. Nepaļaujies uz vilinošiem solījumiem, bet pats visu plāno un kontrolē. Iespējas palielināt ienākumus.

ZIVIS

Labas idejas zelta vērtē. Tikai diezgan bieži gadās tā, ka par tām neviens negrib maksāt. Ir iespējas atrast sponsorus vai labvēļus, kas novērtē tavas ieceres un sniedz atbalstu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu