Svētdienas horoskops: 27. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 27. martam.

AUNS

Ļoti piemērota diena, lai sarīkotu pavasara talku. Ja ir dārzs un laika apstākļi atļauj, var atklāt grila sezonu. Pēc spodrības darbiem prieku sagādās omulīga un sirsnīga ballīte.

VĒRSIS

Ja esi ar kādu kopā vai ir ģimene, tad brīvdienās nesēdiet mājās. Apmeklējiet izklaides pasākumus, kas visiem šķiet interesanti. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās ar tālejošu turpinājumu.

DVĪŅI

Labprāt saimniekosi, rūpēsies par savējiem, tīrīsi un kārtosi, kā arī eksperimentēsi virtuvē. Izmēģini jaunas receptes, kulinārijā ļauj vaļu fantāzijai un ielūdz ciemos draugus, lai novērtē.

VĒZIS

Daudz darāmā mājas saimniecībā. Kādam vēlme veikt nelielus remontdarbus un pārkārtojumus. Kādam – rīkot talku ar radiem un draugiem un pēc tam omulīgu ballīti.

LAUVA

Mājās risināmi pedagoģiskie jautājumi, velti laiku bērniem – uzklausi viņu vēlmes un ieceres. Diena rosīga un sirsnīga, bet pievakarē vajag padomāt par nākamās nedēļas darbiem.

JAUNAVA

Burvīga diena privātās dzīves sakārtošanai. Pāriem attiecības balstīsies uz stabiliem pamatiem. Brīvajiem ļaudīm kaislības viļņosies un sirdi sildīs pavasara saules stari.

SVARI

Pēc vēsās sezonas vajadzētu izrevidēt drēbju skapjus - nevajadzīgās mantas izmest, bet glītās, lietojamās sakārtot, lai jaunajā nedēļā nodotu labdarībai.

SKORPIONS

Svarīga privātās dzīves tēma. Pāri var atsvaidzināt ikdienību un attiecībām piešķilt jaunu dzirkstelīti. Vēlam kaut kur aizbraukt vai apmeklēt pasākumu, tādējādi izraujoties no ierastā ritma.

STRĒLNIEKS

Labprāt saimniekosi, uzposīsi un kārtosi telpas, kā arī rosīsies virtuvē, spīdoši nodemonstrējot savas kulināra prasmes. Ar ģimenes locekļiem sirsnīgas sarunas un noderīga domu apmaiņa.

MEŽĀZIS

Parūpējies par savējiem, apciemo vecākus vai citus radiniekus. Interese par dzimtas saknēm un vēlme pēc kopā būšanas. Jāatrod arī kāds brīdis, ko pavadīt divvientulībā ar mīļoto cilvēku.

ŪDENSVĪRS

Neuztiep mājiniekiem savu viedokli. Visiem kopā vajag kaut kur iziet – apmeklēt izklaides pasākumu vai pievērsties sportiskām aktivitātēm. Jo aktīvāka darbošanās, jo mazāk nesaskaņu.

ZIVIS

Mīlestības diena. Ja esi ar kādu kopā – izrunājies, samīļo, pārsteidz ar kādu romantisku žestu. Brīvajiem ļaudīm savukārt ir iespējas satikt cilvēku, ar kuru jūtama dvēseļu radniecība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu