Pirmdienas horoskops: 28. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 28. martam.

AUNS

Nedēļas pirmā diena aktīva un enerģiska. Sekmīgs laiks jauniem kontaktiem. Tie nebūs īpaši jāmeklē – uzradīsies domubiedri, ar kuriem sapratīsies no pus vārda.

VĒRSIS

Var nākties aizstāvēt un pamatot savu viedokli profesionālajā jomā. Ja rodas domstarpības ar kolēģiem vai darījumu partneriem, centies saglabāt mieru. Emociju uzplūdi nepalīdzēs.

DVĪŅI

Kolēģi vai biznesa partneri gaidīs no tevis idejas un netradicionālus risinājumus ikdienišķās situācijās. Jo radošāka pieeja, jo izcilāki rezultāti.

VĒZIS

Var nākties izvērtēt profesionālo darbību un pieņemt nozīmīgus lēmumus. Ja parādās jauni izaicinājumi, ievāc sīkāku informāciju un dodies pretī karjeras virsotnēm.

LAUVA

Ja rodas vēlme pateikt kādu skarbāku vārdu, mēģini savaldīties. Spēji emociju izvirdumi var pabojāt autoritāti, savukārt nosvērta reakcija un racionāla situāciju risināšana būs bonuss.

JAUNAVA

Daudz enerģijas jāiegulda, lai darbi virzās uz priekšu. Tu gan neesi no tiem, kam vajag nepārtraukti gozēties slavas saulītē, tomēr novērtējums ir no svara.

SVARI

Darbā jaunas ieceres. Ja tās gūst atbalstu, tad veiksmes laiks. Ja šķiet, ka novērtējums nav atbilstošs, ieskaties darba sludinājumos un turi gatavībā savu CV.

SKORPIONS

Lielisks rezultāts darbā. Tikai pie viena nosacījuma – ja līdzās spēcīga komanda. Tu esi līderis, taču jāprot sadarboties un kopējās lietas labā ambīcijas atlikt malā.

STRĒLNIEKS

Jaunās nedēļas sākums ļoti enerģisks. Tomēr neuzņemies pārāk daudz, visi tāpat zina tavas spējas un to nav vērts atkal un atkal pierādīt. Spēki būs vajadzīgi arī pārējās nedēļas dienās.

MEŽĀZIS

Šī nedēļa sekmīga peļņas jautājumu risināšanai, un tūdaļ, jau šodien, vajag padomāt un papētīt, kā vari nopelnīt vairāk. Darbā vai biznesā būsi autoritāte, tavu viedokli respektēs.

ŪDENSVĪRS

Dzims lieliskas idejas. Ja kāds apšauba, daudz neklausies. Parēķini un dodies uz priekšu! Vienīgi – ir vērts ieskatīties kursu un semināru piedāvājumā. Jaunas zināšanas vienmēr noder.

ZIVIS

Ļoti sabiedriska pirmdiena. Līdzcilvēki gribēs dalīties ar savām rūpēm. Atceries, ka pārāk liela iedziļināšanās citu problēmās izsmeļ spēkus, kas vajadzīgi pašam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu