Kurām zīmēm šonedēļ veiksies visvairāk?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 28. marta līdz 3. aprīlim.

AUNS

Kāda ir tava veiksmes formula? Vienmēr būt kustībā, sarunāties ar cilvēkiem un izvirzīt augstus mērķus. Šajā nedēļā sekmīgs laiks jauniem kontaktiem. Tie nebūs īpaši jāmeklē – īstajā brīdī satiksi domubiedrus, ar kuriem sapratīsieties teju vai no pus vārda. Tā ir lieliska sajūta, kad nekas nav jāpierāda un ilgstoši jāskaidro. Darām?... Jā, darām! Ja līdzās spēcīga komanda, tad iespējas izvirzīties karjerā. Nedēļas nogalē saviesīgas un sabiedriskas aktivitātes. Tev ir lieliski draugi un jauki paziņas, ar ko kopā sarīkot sirsnīgu pasākumu vai jautras ēvarģēlības.

VĒRSIS

Nedēļa diezgan nemierīga un daudz emociju. Var nākties aizstāvēt un pamatot savu viedokli profesionālajā jomā. Ja rodas domstarpības ar kolēģiem, centies saglabāt mieru. Šis ir tas laiks, kad strīdos nedzims patiesība. Toties ar loģiski pamatotiem argumentiem iegūsi domubiedrus. Ja izdosies noskaņoties uz viena viļņa, tad panākumi garantēti. Pienākumi atbildīgi, darba daudz, taču rezultāti priecēs. Kādam sekmīga sadarbība var izveidoties saistībā ar ārzemju tēmu. Nedēļas nogalē sirsnīga tikšanās ar draugiem – ļaujies atpūtai un dzīves baudīšanai.

DVĪŅI

Risināmi dažādi lietišķie jautājumi. Sekmīgi nokārtosi darīšanas iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Profesionālajā jomā kolēģi vai biznesa partneri gaidīs no tevis idejas un netradicionālus risinājumus ikdienišķās situācijās. Jo radošāka pieeja, jo labāki rezultāti. Tavs prāts allaž atvērts jaunām zinībām un to vajag izmantot. Tīmeklī atrodami labi, vērtīgi kursi un viss, ko uzzināsi, nākotnē noderēs. Nedēļas nogalē sirsnīga saziņa ar draugiem – saviesīgās sarunās radīsies daudz interesantu ideju nākotnes darbiem vai biznesa projektiem.

VĒZIS

Jāizkāpj no komforta zonas un jāaizmirst Vēža zīmes princips: vienu soli uz priekšu, divus atpakaļ... Tu vari būt līderis, kurš iedvesmo. Ar uzmundrinošiem vārdiem, atbalstu un spēju īstajā brīdī būt līdzās. Šajā nedēļā var nākties pārvērtēt profesionālo darbību un pieņemt nozīmīgus lēmumus. Ja parādās jauni izaicinājumi, esi gatavs teikt „jā” vārdu un doties pretī karjeras virsotnēm. Bailes? Šaubas? Tās lai paliek pagātnē. Nedēļas nogalē pirmajā vietā ģimene. Kopā parūpēsieties par mājas saimniecību, kopā sarīkosiet omulīgu atpūtas pasākumu.

LAUVA

Darbā vai biznesā iespējamas neprognozējamas situācijas. Ja rodas vēlme pateikt visiem visu un uzsist dūri galdā, mēģini savaldīties. Spēji emociju izvirdumi var pabojāt autoritāti, savukārt nosvērta reakcija un racionāla situāciju risināšana būs bonuss. Par tavām zināšanām un stratēģa dotībām neviens nešaubīsies. Ļoti svarīgi, kas ir tavā komandā, kas ir domubiedri un arī - kas ir oponenti. Nedēļas nogalē ieplāno mājās saimniecības darbus, aicini uz talku draugus un pēc tam sarīko omulīgu vakarēšanu. Būs daudz pozitīvu emociju.

JAUNAVA

Šonedēļ vienlīdz svarīgas norises lietišķajā un privātajā dzīvē. Darbā daudz enerģijas jāiegulda, lai profesionālajā jomā attīstība un arī atzinība. Tu gan neesi no tiem, kam tīk par katru cenu gozēties slavas saulītē, bet tomēr novērtējums ir no svara. Ja darbā vai biznesā darīšanas ar ārzemēm, tad esi uzmanīgs un seko līdzi juridiskajām niansēm. Privātajā dzīvē kaislības un piedzīvojumi. Necenties analizēt un sekot prāta apsvērumiem – ir pavasaris, un jābauda dzīves burvīgie mirkļi. Ja šobrīd esi brīvs, dzīve var uzdāvāt aizraujošus piedzīvojumus.

SVARI

Daudz domāsi. Par pasaules lietu kārtību, globālām tēmām, par to, kā vari palīdzēt tiem, kam šobrīd grūti klājas. Ja ir iespējas, ziedo savu artavu labdarībai. Diezgan labi darbosies intuīcija un tu lieliski orientēsies cilvēku nodomos. Darbā jauni plāni. Ja tie gūst atbalstu, tad veiksmes laiks. Ja šķiet, ka novērtējums nav atbilstošs, meklē jaunas iespējas, ieskaties darba sludinājumos un turi gatavībā savu CV. Svarīgas norises privātajā dzīvē – sirdī pavasaris un dvēselē, tāpat kā dabā, sajūta, ka jau drīz viss plauks un ziedēs. Tādas kā brīnuma gaidas.

SKORPIONS

Ideāli stratēģiskie plāni un lielisks rezultāts. Tikai pie viena nosacījuma – ja līdzās spēcīga komanda. Savā dziļākajā būtībā tu esi līderis, taču jāprot sadarboties un kopējās lietas labā ambīcijas atlikt malā. Piemērots laiks arī jauna darba meklējumiem, biznesa projektu attīstībai, kā arī kontaktiem ar ārvalstīm. Cita starpā der ielūkoties ceļojumu un avio biļešu piedāvājumos. Varbūt kaut kas iekrīt acīs vasaras atvaļinājumam. Nedēļas nogalē vari aizbraukt atpūtā uz kādu no tuvējām kaimiņvalstīm. Ja ne – tad mājās daudz pavasarīgu saimniecības darbu.

STRĒLNIEKS

Darbs aiz darba stājas rindā un drīz jau vairs galu neredz... Nedēļas sākumā daudz enerģijas, bet uz beigām tā var apsīkt. Ko darīt? Neuzņemies pārāk daudz, visi tāpat zina tavas spējas un vērtību un ar milzu centību to nav vērts atkal un atkal pierādīt. Čaklam strādātājam, protams, laiku pa laikam jāieskatās savā bankas kontā. Ja tas cipars neapmierina, tad lūkojies pēc jaunām peļņas iespējām. Brīvajā laikā svarīga attiecību tēma. Izdomā kopā ar mīļoto ko aizraujošu: pasākumi, piedzīvojumi un jauni iespaidi satuvina. Brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas.

MEŽĀZIS

Pievērsies finanšu tēmai. Padomā vai atalgojums ir adekvāts un papēti tendences savā nozarē. Varbūt jāmeklē cits darbs vai jāpievēršas biznesam. Šī nedēļa sekmīga peļņas jautājumu risināšanai. Profesionālajā jomā būsi autoritāte, tavu viedokli respektēs. Un pēc lieliem darbiem labi jāatpūšas. Nedēļas nogalē priecēs izbrauciens tepat pa Latviju vai ceļojums uz kādu no tuvējām kaimiņzemēm. Tas nāks par labu arī attiecībām, jo izraušanās no ierastās vides satuvina. Ja esi brīvs, tad pastāv iespējas satikt jauku cilvēku. Viens acumirklis un uzdzirkstī simpātijas.

ŪDENSVĪRS

Lielisks garastāvoklis un vēlme paveikt lielas lietas. Ja esošajā spēles laukumā kļuvis par šauru, tad jādomā, ko darīt. Viens variants – nomainīt darbu vai pat darbības jomu, otrs – sākt savu biznesu, ja vēl nav. Ja ir, tad attīstīt jaunus virzienus. Prāts darbosies asi un dzims neskaitāmas idejas. Ja kāds apšauba vai brīnās, daudz neklausies. Parēķini un uz priekšu! Mājās risināmi attiecību jautājumi – ar mīļoto, ar bērniem vai citiem radiņiem. Galvenais uzklausīt un iedziļināties tajā, ko tev stāsta. Brīvajiem ļaudīm iespējas iepazīties.

ZIVIS

Radoša un emocijām piepildīta nedēļa. Vienalga vai darbojies kultūras, finanšu vai kādā citā lauciņā. Radošais gars izpaudīsies arī visnotaļ praktiskās un racionālās lietās. Līdzcilvēki gribēs konsultēties par dažādām tēmām, izstāstīt to, kas uz sirds, arī mazliet paklačoties. Tu esi labs cilvēks, bet atceries, ka pārāk liela iedziļināšanās citu dzīves problēmās izsmeļ tavus spēkus, kas vajadzīgi pašam. Svētīga būtu palīdzība caur labdarību un ziedojumiem, tiem, kam šobrīd ļoti nepieciešams. Nedēļas nogalē aicini kopā draugus un atklājiet grila sezonu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu