Tiesa izskatīs krimināllietu, kurā policists apsūdzēts par kukuļošanu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

Prokuratūra nodevusi tiesai krimināllietu, kurā par kukuļošanu apsūdzēta viena Valsts policijas amatpersona un četras fiziskas personas.

No apsūdzības izriet, ka minētā amatpersona saņēma kukuļus no privātpersonām, kuras pretlikumīgi tirgoja akcīzes preces.

Kukuļi saņemti arī no tādām privātpersonām, kuru pārstāvētie uzņēmumi nodarbojās ar telekomunikāciju iekārtu mazumtirdzniecību un gaļas produkcijas uzglabāšanu un piegādi, lai tie netiktu pakļauti policijas pārbaudēm.

Valsts amatpersonai apsūdzība celta par kukuļa pieņemšanu, kā arī par nelikumīgu alkoholisko dzērienu glabāšanu lielā apmērā.

Četrām fiziskajām personām apsūdzība celta par kukuļdošanu, no tām divām personām - arī par tabakas izstrādājumu nelikumīgu realizāciju nelielā apmērā.

Vienlaikus vienai fiziskajai personai apsūdzība celta par stratēģiskas nozīmes preču aprites noteikumu pārkāpšanu, pornogrāfiska rakstura materiāla aprites noteikumu pārkāpšanu, par šaujamieroča un munīcijas glabāšanu bez attiecīgas atļaujas un par kukuļņemšanas atbalstīšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu