Otrdienas horoskops: 29. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Kaķis
Kaķis Foto: Pixabay

Horoskops otrdienai, 29. martam.

AUNS

Ja līdzās spēcīga komanda, tad iespējas izvirzīties karjerā. Tā ir lieliska sajūta, kad nekas nav jāpierāda un ilgstoši jāskaidro. Katrs zina savu lietu, un darbi iet no rokas.

VĒRSIS

Ar loģiski pamatotiem argumentiem iegūsi domubiedrus. Ja izdosies noskaņoties uz viena viļņa, tad panākumi garantēti. Varbūt mazliet būs jāpiekāpjas, bet tas – kopējās lietas labā.

DVĪŅI

Risināmi dažādi lietišķie jautājumi. Sekmīgi nokārtosi darīšanas iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Līdztekus darbam, prātosi par mājokļa remontu un uzlabojumiem.

VĒZIS

Šodien jāizkāpj no komforta zonas un šaubas jānoglabā dziļi, dziļi. Tu vari būt līderis, kurš iedvesmo - ar uzmundrinošiem vārdiem un spēju īstajā brīdī būt līdzās.

LAUVA

Par tavām zināšanām un stratēģa dotībām neviens nešaubās. Taču ļoti svarīgi, kas ir tavā komandā, kas ir domubiedri un arī - kas ir oponenti. Pārliecinies, vai ir skaidri spēles nosacījumi.

JAUNAVA

Ja darbā vai biznesā darīšanas ar ārzemēm, tad esi uzmanīgs un seko līdzi juridiskajām niansēm. Kaut arī pašam šķiet, ka visu zini, viedoklis no malas noderēs.

SVARI

Daudz domāsi par pasaules lietu kārtību, un par to, kā vari palīdzēt tiem, kam šobrīd grūti klājas. Ja ir iespējas, ziedo savu artavu labdarībai.

SKORPIONS

Piemērots laiks arī jaunu iespēju meklējumiem, biznesa projektu attīstībai, kā arī kontaktiem ar ārvalstīm. Vakarā sirds ilgosies pēc romantikas. Ļaujies mīlestībai.

STRĒLNIEKS

Aktualizēsies naudas lietas. Iespējami palieli tēriņi, un ir īstais brīdis ieskatīties savā bankas kontā. Ja ienākumi neapmierina, tad lūkojies pēc jaunām peļņas iespējām.

MEŽĀZIS

Darba daudz. Tu esi autoritāte, tavu viedokli respektē, bet padomā vai atalgojums ir adekvāts un papēti tendences savā nozarē. Varbūt jāieskatās darba sludinājumos vai jāpievēršas biznesam.

ŪDENSVĪRS

Ja profesionālajā vidē kļuvis par šauru, tad domā, ko darīt. Viens variants – nomainīt darbu vai pat darbības jomu, otrs – sākt savu biznesu, ja vēl nav. Ja ir, tad attīstīt jaunus virzienus.

ZIVIS

Intuīcija pirmajā vietā. Paskatījies uz cilvēku vai situāciju, un uzreiz saprati, „par ko stāsts”. Paļaujies uz sajūtām, tās nepievils. Turklāt kādam ļoti noderēs tavs padoms.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu