Trešdienas horoskops: 30. marts

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 30. martam.

AUNS

Šodien atskārtīsi, ka ar enerģiju un entuziasmu vien ir par maz. Vajag izmantot to, ko darbā un sadzīvē sniedz mūsdienu tehnoloģijas. Dzīve komfortablāka, un darbi sokas raitāk.

VĒRSIS

Darba daudz, taču rezultāti priecēs. Kādam sekmīga sadarbība var izveidoties saistībā ar ārzemju tēmu. Vai simpātijas. Tikai uzmanies no blēžiem ar šeihu vai princešu bildēm tīmekļa profilos.

DVĪŅI

Tavs prāts allaž atvērts jaunām zinībām un to vajag izmantot. Internetā atrodami labi, vērtīgi kursi un viss, ko uzzināsi, nākotnē noderēs. Iesaki arī kolēģiem vai draugiem.

VĒZIS

Darba diena tik ātri vis nebeigsies. Priekšniecība var palūgt izdarīt kaut ko papildus. Savukārt, ja pats esi priekšnieks vai firmas īpašnieks, tad var nākties labot padoto kļūdas līdz pat vakaram.

LAUVA

Laiks profesionālajai izaugsmei. Esi gatavs jauniem izaicinājumiem un nepalaid garām izdevību – var rasties iespējas iegūt augstāku statusu un labāku atalgojumu.

JAUNAVA

Darbā un biznesā pievērs uzmanību juridiskām niansēm, jo var nākties sastapties ar ne visai godīgu rīcību. Visas mutiskā norunas vēlams nostiprināt līgumos.

SVARI

Tevi ir idejas un arī racionālās lietās iespējama radoša pieeja. Tas ir tavs trumpis. Kolēģi vai darījumu partneri sākotnēji var būt skeptiski, bet vēlāk priekšlikumus novērtēs atzinīgi.

SKORPIONS

Darbā iespējamas pārmaiņas. Nesatraucies, bet nogaidi līdz vēji norimst. Radikālus lēmumus pieņemt nevajadzētu, dzīve visu saliks savās vietās.

STRĒLNIEKS

Interese par jaunām zinībām un vēlme paplašināt redzesloku. Lasi, sērfo internetā vai piesakies tiešsaistes interešu kursos. Viss, ko uzzināsi, nākotnē noderēs.

MEŽĀZIS

Lieliskas iespējas stiprināt autoritāti. Kādam paaugstinājums, kādam vilinošs piedāvājums profesionālajā jomā. Ja atveras jaunas durvis - droši dodies uz priekšu.

ŪDENSVĪRS

Šobrīd nav vērts pārāk daudz enerģijas veltīt darbam, jo dzīve plānos var ieviest savas korekcijas. Mēģini atrast laiku sev – lai mierīgi pabūtu vienatnē un pārdomātu svarīgās lietas.

ZIVIS

Laba diena kontaktu veidošanai, var arī uzrasties seni darījumu partneri. Īpaša uzmanība pievēršana finansēm - uzmanies no spontāniem pirkumiem, neaizdod un neaizņemies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu