Ceturtdienas horoskops: 31. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 31. martam.

AUNS

Daudz emociju, bet vēlme pēc harmonijas. Neuzspied savu viedokli nedz kolēģiem, nedz ģimenes locekļiem, tas tikai radīs domstarpības un absolūti nevajadzīgu stresu.

VĒRSIS

Atbildīgi pienākumi, lietišķas sarunas un spriedze, bet ir labs laiks peļņas palielināšanai. Pūles tiks atalgotas, taču norunas vēlams nostiprināt juridiski korektos līgumos.

DVĪŅI

Jāsargās no stresa un kļūmēm. Svarīgās lietās „turi roku uz pulsa” un saņemto informāciju rūpīgi pārbaudi. Varbūt viss nav tā, kā izskatās. Katrai medaļai divas puses.

VĒZIS

Daudz emociju un no garastāvokļa lielā mērā atkarīgi šīs dienas darba rezultāti. Turies tālāk no negatīvi noskaņotiem ļautiņiem un neiesaisties neauglīgos strīdos.

LAUVA

Jāstrādā cītīgi, var pavērties karjeras iespējas, bet, ja visu sevi veltīsi darbam, ģimene protestēs. Turklāt vajadzētu arī rūpīgi izvērtēt, kāda ir atdeve un atalgojums.

JAUNAVA

Daudz pienākumu un mainīgas situācijas. Varbūt kaut kas nebūs pa prātam, taču nevajag cīnīties ar vējdzirnavām un iesaistīties strīdos. Tas tikai radīs nevajadzīgu stresu.

SVARI

Sekmēsies lietišķie jautājumi – veiksmīgi risināsi darījumu sarunas un veidosi biznesa kontaktus, taču jāraugās, kāds no tā labums. Naudas lietās var rasties problēmas, tāpēc esi modrs un apdomīgs.

SKORPIONS

Darbā ies diezgan nemierīgi. Iespējama kāda vilšanās, bet nevajag to ņemt tuvu pie sirds un cīnīties ar vējdzirnavām. Labāk nogaidi vai meklē jaunus variantus.

STRĒLNIEKS

Ikdienas darbos uzmanies no nelietderīgas enerģijas izšķiešanas un dari tikai to, kam saredzi atdevi. Laba diena, lai sāktu jaunus projektus un palielinātu ienākumus.

MEŽĀZIS

Iespējams, pienācis laiks dzīvē kaut ko mainīt – darīt labāk un citādāk. Prāts atvērts jaunām zināšanām, un aktuāla kļūs redzesloka paplašināšanas tēma.

ŪDENSVĪRS

Pienācis laiks veidot privāto vai ģimenes biznesu vai meklēt jaunu darbavietu. Taču neliec visu uz vienas kārts, labāk sadalīt uzmanību vairākiem projektiem.

ZIVIS

Aktīva un darbīga diena. Spēsi labi saprasties un iegūsi līdzcilvēku simpātijas. Iespējams, dzīvē parādīsies jauni draugi. Garastāvoklis būs pozitīvs - dalies mīlestībā un labestībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu