Piektdienas horoskops: 1. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops piektdienai, 1. aprīlim.

AUNS

Darbā nevajadzētu uzņemties pārāk daudz, turklāt visu dari lēni, pamatīgi un vēlreiz pārbaudi. Ir riski pieļaut kļūmes. Ļoti svarīgi – neļaut vaļu emocijām un negācijām.

VĒRSIS

Darbs, darbs un vēlreiz darbs – tā ir Vērša sūtība. Var rasties negaidīti piedāvājumi un iespējas pavairot ienākumus. Tava profesionalitāte tiks novērtēta.

DVĪŅI

Iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm vai sekmīgi attīstīt privāto biznesu. Caur lietišķajiem kontaktiem var uzšķilties arī kādas simpātijas. Radoša un piepildīta diena.

VĒZIS

Daudz emociju. Taču, ja radīsies sarežģītas situācijas, spēsi paraudzīties uz tām no pozitīvā skatupunkta. Tikai pie viena nosacījuma – ja turēsies pēc iespējas tālāk no nīgriem ļautiņiem.

LAUVA

Šī diena prasīs nervus un izturību. Esi precīzs, jo darbā vai biznesā iespējamas kļūmes un pārpratumi. Tajā pašā laikā var izveidoties noderīgi lietišķie kontakti.

JAUNAVA

Būsi noskaņojies uz lietišķā viļņa. Darbā ies nemierīgi, bet, ja saglabāsi vēsu prātu, viss izdosies. Iespējams, ka tavs darbs tiks novērtēts ar augstāku atalgojumu vai prēmiju.

SVARI

Var rasties interesantas un oriģinālas idejas attiecībā uz peļņu. Citi varbūt brīnīsies, bet tev izdosies! Galvenais – neļauj, lai kritiķi un skauģi iesēj šaubu sēklas.

SKORPIONS

Gribētos darbus beigt ātrāk, jo prātā jau brīvdienu plāni. Cita starpā der ielūkoties arī ceļojumu un avio biļešu piedāvājumos. Varbūt kaut kas iekrīt acīs, jo arī atvaļinājumu laiks pienāks drīz.

STRĒLNIEKS

Darbā ir iespējas izveidot jaunus kontaktus un noslēgt lietišķas vienošanās, kas nesīs augļus nākotnē. Var izveidoties sadarbība ar ārzemju partneriem, taču tādā gadījumā viss rūpīgi jāpārbauda.

MEŽĀZIS

Darbā daudz pienākumu un mainīgas situācijas. Varbūt kaut kas nebūs pa prātam, taču nevajag cīnīties ar vējdzirnavām un iesaistīties neauglīgos strīdos.

ŪDENSVĪRS

Jāuzmanās no ilūzijām un aplamas situāciju izpratnes. Saņemto informāciju pārbaudi un uzklausi pēc iespējas vairāk viedokļu. It īpaši tad, ja jāpieņem būtiski lēmumi.

ZIVIS

Svarīga arī finanšu tēma, diezgan lieli izdevumi paredzami par saimnieciskām vajadzībām, tāpēc rūpīgi jāplāno izdevumi. Varbūt jādomā par jaunām peļņas iespējām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu