Ko dzirkstošu sola zvaigznes? Aprīļa mēneša horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Foto: Shutterstock

Aprīlī vajadzētu ieplānot un paveikt svarīgus darbus. Astroloģiskais fons nekad nav absolūti ideāls, tāpēc jāizmanto tās iespējas, kuras ir. Darām, ko varam šomēnes, jo maijs solās būt sarežģītāks.

Jauniem darbiem piemērotākais periods ir no 4. līdz 14. aprīlim, kad Mēness augošā, auglīgā fāzē. Saimnieciskākie datumi 4., 8., un no 11. līdz 14. aprīlim. Vienīgi 7. un 8. aprīlī pastiprināta uzmanība pievēršama līgumiem un dokumentiem, savukārt sākot no 11. datuma nevajadzētu reģistrēt jaunus uzņēmumus. Tad izveidojas spriedzes kombinācija starp Sauli un Plūtonu, un firmas astroloģiskajā kartē tas nozīmē bankrota riskus. Šādi periodi atkārtojas, un ne jau visi uzņēmumi bankrotē, taču tiem krīzes pārvarēt ir grūtāk, nekā firmām ar labu horoskopu.

Katru mēnesi vērā ņemams ir arī laiks, kad Mēnesim pilnā fāze. Daudziem tas saviļņo emocijas, biežāk rodas strīdi vai jūtas plūst kā upe palu laikā. Šoreiz pilnmēness iekrīt Lieldienu brīvdienās – 16. aprīlī plkst. 21.55.

Ap šo laiku dienu fonā mainās Svaru un Skorpiona zodiaka zīmju ietekme.

Iespējamas svārstīgas emocijas un jāsargās kādu aizskart, jo konflikti var kļūt dziļāki, nekā citā reizē. Un vispār – garajās Lieldienu brīvdienās, kas ilgs no 15.-18. aprīlim jācenšas izvairīties no strīdiem. Labi doties pie dabas, apmeklēt izklaides pasākumu, gadatirgus u.tml.

No astroloģiskā viedokļa aprīlī ir vēl divi ļoti svarīgi datumi.

29. aprīlī Plūtons sāk īpašo retrogrādo kustību. Viņa "aizbildniecībā" ir globālās tēmas. Iespējams varas struktūru "apmulsums" un pārbīde. No vienas puses, varas izpausmes it kā atslābst, no otras – dažādi kontroles procesi var kļūt iracionālāki. Tiek uzskatīts, ka šajā laikā nav vēlami lieli naudas darījumi. Var bremzēties naftas bizness, kodolenerģētikas jautājumi u.tml. Retrogrādā stāvoklī Plūtons atradīsies līdz 9. oktobrim.

30. aprīlī vēlā vakara stundā būs Saules aptumsums Vērša zodiaka zīmē, kurā atrodas arī Urāns. Konservatīvās vērtības (Vērsis) pret novatorismu (Urāns). Ar šo sakās tā dēvētais starp aptumsumu „koridors, kurš noslēgsies 16. maijā ar Mēness aptumsumu. Vajadzētu dzīvot rāmi un mierīgi.

Šķir lapu un uzzini, kas aprīlī gaidāms tavai horoskopa zīmei!

Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu