Sestdienas horoskops: 2. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 2. aprīlim.

AUNS

Saviesīgas un sabiedriskas aktivitātes. Tev ir lieliski draugi un jauki paziņas, ar ko kopā sarīkot sirsnīgu pasākumu vai doties pārgājienā ar pikniku.

VĒRSIS

Sirsnīga tikšanās ar draugiem – ļaujies atpūtai un dzīves baudīšanai. Krietni strādājot, esi to godam nopelnījis. Ja ir iespējas, satīko dārza svētkus.

DVĪŅI

Sirsnīga saziņa ar draugiem – saviesīgās sarunās radīsies daudz interesantu ideju nākotnes darbiem vai biznesa projektiem. Gan lieliska atpūta, gan tēmas, par ko padomāt.

VĒZIS

Šodien pirmajā vietā ģimene. Kopā parūpēsieties par mājas saimniecību, kopā sarīkosiet omulīgu atpūtas pasākumu. Un, ja vēl piesakās ciemos draugi, tad diena izdevusies!

LAUVA

Ieplāno mājās saimniecības darbus, aicini uz talku draugus un pēc tam sarīko omulīgu vakarēšanu. Būs daudz pozitīvu emociju, un tu būsi kompānijas dvēsele.

JAUNAVA

Kaislības un piedzīvojumi. Necenties analizēt un sekot prāta apsvērumiem – ir pavasaris, un jābauda burvīgie mirkļi. Ja šobrīd esi brīvs, dzīve var uzdāvāt aizraujošus piedzīvojumus.

SVARI

Būtiskas norises privātajā dzīvē – sirdī pavasaris un dvēselē, tāpat kā dabā, sajūta, ka jau drīz viss plauks un ziedēs. Tādas kā brīnuma gaidas. Iespējami sirdslietu piedzīvojumi.

SKORPIONS

Ja ir iespējas, vari aizbraukt īsā atpūtā uz kādu no tuvējām kaimiņvalstīm. Ja ne – tad mājās daudz pavasarīgu saimniecības darbu. Jebkurā gadījumā ļoti aktīva diena.

STRĒLNIEKS

Pasāc kopā ar mīļoto ko aizraujošu: piedzīvojumi un jauni iespaidi satuvina. Brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas – viens acumirklis un maigumā ieskanas kāda dvēseles stīga.

MEŽĀZIS

Aizvadītā nedēļa bijusi spraiga, un tagad labi jāatpūšas. Priecēs izbrauciens pa Latviju vai uz kādu no kaimiņu valstīm. Vēlme izrauties no ikdienības un gūt jaunus iespaidus.

ŪDENSVĪRS

Risināmi attiecību jautājumi – ar mīļoto, ar bērniem vai citiem tuviniekiem. Ļoti svarīgi uzklausīt un iedziļināties tajā, ko tev stāsta. Brīvajiem ļaudīm iespējas iepazīties.

ZIVIS

Ļoti gribās sirsnīgus brīžus, dvēseles mieru un līdzās cilvēkus, ar kuriem kopā var pasmieties, parunāt vai paklusēt. Aicini kopā draugus un atklājiet grila sezonu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu