Svētdienas horoskops: 3. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: pexels.com

Horoskops svētdienai, 3. aprīlim.

AUNS

Esi kopā ar ģimeni, taču nesēdiet mājās. Labāk atpūtīsies un pozitīvu enerģijas lādiņu gūsi sportiskās aktivitātēs vai apmeklējot kādu pasākumu.

VĒRSIS

Svarīgas attiecības ģimenē un ar mīļoto cilvēku. Iespējams, risināmi kādi nopietni jautājumi. Ja viedokļi atšķiras, mēģini atklāti izrunāties, jo strīdi vai spītēšanās par labu nenāks.

DVĪŅI

Jaunajā nedēļā diezgan grūti būs apvienot mājas un darba pienākumus, tāpēc šodien noteikti jāatrod laiks atpūtai. Bet vislabāk – dari to, kas vairo enerģiju.

VĒZIS

Svarīgas attiecības ģimenē un ar mīļoto cilvēku. Iespējams, risināmi kādi nopietni jautājumi. Ja viedokļi atšķiras, mēģini izrunāties, jo strīdi vai spītēšanās par labu nenāks.

LAUVA

Pirmajā vietā attiecības ģimenē. Ar savējiem jutīsies vislabāk, būs saturīgas sarunas un noderīga domu apmaiņa. Šodien kopā ieplānojiet mājas darbus. Paveiktais priecēs.

JAUNAVA

Privātajā dzīvē par uzmanības trūkumu nebūs jāsūdzas un iespējamas simpātijas, kas pārvēršas stabilās attiecībās. Ģimenes cilvēkiem jāgādā par saticību, nav vērts strīdēties par sīkumiem.

SVARI

Svarīga attiecību tēma. Ja esi ar kādu kopā, tad gūsi daudz prieka, būs aizraujošas sarunas un mīlestības apliecinājumi. Ja tev šobrīd nav savas otrās pusītes, tad iespējama sirsnīga iepazīšanās.

SKORPIONS

Iespējams, privātajā dzīvē viss nenotiek tā, kā tu vēlētos, tāpēc ir pienācis laiks kaut ko mainīt. Ja esi ar kādu kopā, izrunājies no sirds. Ja esi brīvs, tad jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm.

STRĒLNIEKS

Vislabāk jutīsies savējo lokā – ielūdz pie sevis vai dodies apciemot radiniekus un mīļus draugus. Piemērots laiks pavasara ģenerāltīrīšanai un mājokļa labiekārtojumiem.

MEŽĀZIS

Tu esi tradīciju cilvēks, bet izraušanās no ierastās vides nāks par labu arī attiecībām un satuvinās. Ja esi brīvs, tad ir iespējas satikt jauku cilvēku. Viens acumirklis un uzdzirkstī simpātijas.

ŪDENSVĪRS

Pavadi šo dienu ar mīļoto un izrunājies par to, kas uz sirds. Derētu atsvaidzināt attiecības ar jauku pasākumu – aizejiet kopā pusdienās uz labu restorānu vai garā pastaigā pa romantiskām dabas takām.

ZIVIS

Nepaliec mājās, jo tad var izcelties strīdi un „rīvēšanās”. Labāk kopā ar savējiem apmeklēt pasākumus vai doties izbraucienā vai ekskursijā. Piemērots laiks arī atvaļinājuma ceļojuma plānošanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu