Izbeigts kriminālprocess par traģisko "Ferrari" avāriju Salaspils novadā

Vita Daukste-Goba
, TVNET Ziņas | KLIK redaktore
CopyLinkedIn Draugiem X
Ferrari avārija Salaspils novadā 2021. gada 13. maijā
Ferrari avārija Salaspils novadā 2021. gada 13. maijā Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Valsts policija (VP) ir izbeigusi kriminālprocesu saistībā ar traģisko "Ferrari" avāriju Salaspils novadā, kurā pērnā gada 13. maija naktī, Ulbroka-Ogre autoceļa pagriezienā, īsi pirms Sauriešiem, bojā gāja divi cilvēki, portāls TVNET uzzināja VP.

"Par ceļu satiksmes negadījumu tika uzsākts kriminālprocess un izmeklēšanas laikā tika secināts, ka negadījuma cēlonis ir bijis atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana," portālam TVNET pastāstīja VP pārstāve Līna Kaļķe. "Kriminālprocess tika izbeigts, pamatojoties uz to, ka persona, kura būtu saucama pie kriminālatbildības, ir mirusi."

Jau ziņots, ka, nesavaldot automašīnu "Ferrari 458", ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja 1991. gadā dzimusi sieviete un 1993. gadā dzimis vīrietis. "Ferrari 458" nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca šķērslim - kokam. Auto pēc negadījuma aizdegās.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests dzēsa automašīnu un sauso zāli kopumā 55 kvadrātmetru platībā. Pie automašīnas tika atrasti divi cilvēki, kuriem mediķi konstatēja nāvi.

Mirušie bija Latvijas iedzīvotāji. Traģiskajā avārijā dzīvību zaudēja Artjoms Lienis, kurš interneta plašumos pazīstams ar segvārdu “Xsoal”, un viņa dzīvesbiedre Laura. Jau vēstījām, ka jaunais vīrietis bija izpelnījis uzmanību ar savu mīlestību pret ātrumu un dažādām neprātīgām izdarībām pie stūres. Lielākā daļa viņa iepriekš sociālajos tīklos publicētā jau izdzēsta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu