Auto pēc sadursmes apgāžas uz sāniem

CopyLinkedIn Draugiem X
Ceļu policijas auto. Ilustratīvs attēls.
Ceļu policijas auto. Ilustratīvs attēls. Foto: LETA

Lomonosova un Aiviekstes ielu krustojums Rīgā Maskavas priekšpilsētā nav īpaši labi pārredzams, tomēr šoferu vidū to nevar uzskatīt par bīstamāko. Tai pašā laikā, ja šeit notiek kāda sadursme, tad tā ir pamatīga un ar lielu rezonansi.

Pie tiesu nama Lomonosova un Aiviekstes ielu krustojumā aizvadītajā ceturtdien saskrējās divas automašīnas – Volkswagen Caddy un Renault Trafic, kas pa galveno ceļu brauca pilsētas centra virzienā.

Busiņa vadītājs Vladimirs atceras, ka braucis pa Lomonosova ielu un Volkswagen no labās puses pa Aiviekstes ielu traucies lielā ātrumā. "Tas brauca nepiebremzējot un pāri krustojumam. Tieši tajā brīdī es biju burtiski blakus un viss," raidījumam Degpunktā stāsta Vladimirs, piebilstot, ka tikai paguvis paskatīties, vai viņam ceļā nebūs kādu gājēju, un tālāk jau sadursme ritējusi savu gaitu. 

Sasitumus guvis arī avārijas izraisītājs – jauns vīrietis vārdā Krišjānis. Viņš atzīst, ka kļūdījies. Neuzmanība un neliela steiga – tie ir avārijas galvenie iemesli. Viņš saka, ka skatījies navigāciju un nav pamanījis ceļa zīmi "Dodiet ceļu". 

"Man ietriecās sānā. Ir šoks nedaudz. Protams, nav baigi forši – darba mašīna… Jaunu kurjeru pieņem, uzticas un šitā sanāk. Nav forši jebkurā gadījumā. Ir paveicies, ka šīm mašīnām ir gaisa maiss pašā sēdeklī. Tā ka man tas trieciens… Viss sāns izšķaidīts, apmeta riņķī. Sajūtas trakas. Šajā situācijā – krīti, brauc un domā: bāc, tas patiešām notiek. Gribētos, protams, patīt laiku atpakaļ un lai tādas lietas nenotiek, bet tā diemžēl gadās."

Krišjānis jūtas atvieglots, ka nevienu nav nopietni savainojis, bet vienlaikus ir patiešām sarūgtināts, ka nodarījis skādi darba devējam. Lai arī mašīnai ir KASKO apdrošināšana, uz jaunu auto būs jāpagaida. Arī otrs iesaistītais transportlīdzeklis, visticamāk, būs jānoraksta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu