Pats sevi vienmēr esmu uzskatījis par Latvijas patriotu, bet pirms kāda laika diskusijā internetā man norādīja, ka es nekādi nevaru būt patriots, jo mani netraucē geju eksistence un uzskatu, ka arī viņiem vajadzētu tādas pašas tiesības kā visiem pārējiem. Proti – gejiem nevarot būt bērni, bet visa patriotisma esence ir tikai un vienīgi jaunu latviešu radīšanā. Nav bērniņu – nav patriotisma.

Tātad principā Latviju ienīstu ne tikai es un visi geji, bet arī cilvēki, kam nevar būt bērni, un tie, kuri bērnus gluži vienkārši nevēlas. Un droši vien šajā kategorijā ietilpst arī pārējie tādi paši nelieši kā es, kuriem ir tikai viens bērns, jo šādu attiecību bilances noslēgumā jebkurā gadījumā būs par vienu latvieti mazāk nekā iesākumā.

Bet, lūk, jā – Iesalnieks. Deputāts, kurš acīmredzot uzskata sevi par latvietības stūrakmeni un sirdsapziņu, kārtējo reizi pateica kaut ko varenu. Konkurējošā portāla diskusiju raidījumā Jānis norādīja: “Nacionālā apvienība izmantos visus taktiskos līdzekļus, lai Civilās savienības likums netiktu pieņemts, izmantojot jebkuru no Saeimas Kārtības rullī minētajiem līdzekļiem.”

Pārtulkojot to cilvēku valodā – latviešu partija darīs pilnīgi visu, kas ir tās spēkos, lai nepieļautu, ka visiem latviešiem ir kaut cik līdzvērtīgas tiesības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X