Šodien būs "korķi": aicina autovadītājus rēķināties ar palēninātu satiksmi Pierīgā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Automašīnas sastrēgumā
Automašīnas sastrēgumā Foto: Shutterstock

Piektdienas pēcpusdienā Pierīgā ir iespējama palēnināta satiksme, savukārt sestdien Cēsu un Valmieras apkārtnē būs noteikti satiksmes ierobežojumi velobraukšanas sacensību dēļ, brīdina VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Piektdienas pēcpusdienā, kas daudziem ir ierasts laiks garākiem pārbraucieniem, īpaši pacietīgiem jābūt, braucot pa Jelgavas šoseju (A8), kur no Rīgas līdz Jaunolainei notiek remontdarbi un satiksme tiek organizēta pa vienu brauktuvi. Plaši satiksmes ierobežojumi Pierīgā noteikti arī uz Ventspils šosejas (A10) un Ērgļu ceļa (P4), tāpēc, dodoties šajos virzienos, autovadītāji tiek aicināti izmantot alternatīvus maršrutus.

Arī citos reģionos uz ceļiem jau notiek būvdarbi. Gandrīz stunda būs nepieciešama, lai izbrauktu būvdarbu posmu Kurzemē uz autoceļa Butnāri-Saldus-Ezere (P105) no Kursīšiem līdz Lietuvas robežai, kā arī Vidzemē uz autoceļa Smiltene-Gulbene (P27) posmā no Taurēm līdz Gulbenei.

Sestdien, 23.aprīlī, Cēsu un Valmieras apkārtnē norisināsies velobraukšanas sacensības, kuru laikā plānots ierobežot satiksmi uz atsevišķiem valsts vietējiem un reģionālajiem, kā arī pašvaldības autoceļiem. Sacensību vietā satiksmi regulēs Valsts policija.

Plānojot braucienus, autovadītāji tiek aicināti ieskatīties LVC interneta mājaslapā pieejamajā ceļu remontdarbu kartē, kurā atzīmēti visi aktuālie satiksmes ierobežojumi uz valsts autoceļiem. Šādu informāciju var iegūt, arī zvanot uz LVC diennakts informatīvo bezmaksas tālruni 8000 5555.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu