Ziedo humānajai kravai Svitlovodskai!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: facebook.com

Pēc oficiāla Svitlovodskas pašvaldības lūguma biedrība "Tavi draugi" un Ziedot.lv organizē ārkārtas humānās palīdzības sūtījumu uz Ukrainu, lai steidzami nodrošinātu cilvēcīgus apstākļus iedzīvotājiem Ukrainā.

Liels skaits ģimeņu un bērnu bez vecākiem ir spiesti pamest savus mājokļus, taču nevar vai nevēlas atstāt Ukrainas teritoriju. Viņi nonāk salīdzinoši drošākās pilsētās, taču arī tur trūkst pārtikas un nav pieejamas elementāras higiēnas lietas.

Biedrība "Tavi draugi" un Ziedot.lv aicina piepildīt lielo kravas konteineru, kurš tiks nogādāts Ukrainas pilsētā Svitlovodskā maija pirmajā nedēļā.

Šajā pilsētā šobrīd jau ir apmetušies 5400 bēgļi no citiem reģioniem un vēl tūkstošiem ģimeņu Svitlovodsku izmanto kā pagaidu mītni pirms došanās tālākās bēgļu gaitās.

Ir divi veidi, kā vari palīdzēt bez mājām palikušajiem ukraiņiem.

Palīdzi sarūpēt nepieciešamās lietas:

  • Matračus, spilvenus, segas, gultasveļu - gan jaunu, gan mazlietotu
  • Higiēnas preces bērniem (īpaši autiņbiksītes) un pieaugušajiem
  • Sauso pārtiku: pārslas, makaronus, konservus, saldumus

!!! Ziedojumus lūgums nogādāt iespējami drīz, bet ne vēlāk kā līdz 2. maija vakaram biedrības "Tavi draugi" noliktavā Rīgā, Ventspils ielā 50 (darbdienās 10:00 - 20:00; brīvdienās 10:00 - 18:00) ar norādi “Svitlovodsk”.

Ja zini uzņēmumu, kas varētu ziedot nepieciešamās mantas lielā apjomā, lūdzu, nodod informāciju projekta koordinatoriem: Māris 29498999, Ilze 26334545.

Ziedo šim mērķim PayPal vai ar pārskaitījumu:

Biedrība Tavi Draugi

Konta nr. LV21HABA0551046111790/ Swedbank/ Maksājuma mērķis: Svitlovodsk

Par ziedojumiem tiks iegādātas iepriekš minētās preces, priekšroku dodot gulēšanas piederumiem un ilgi uzglabājamai pārtikai.

Kravas izmērs pieļauj līdz pat 700 matraču un citu mantu nosūtīšanu. Ja ziedojumu būs vairāk par vienas kravas ietilpību, tie tiks izmantoti nākamajiem sūtījumiem uz Ukrainu.

Foto: facebook.com
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu